Gratuit

ROMCARTON SA

Descriere companie:

Vrem să fim mereu cei mai buni din curtea şcolii. De aceea, venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu hârtie şi ambalaje de calitate superioară.

Avem valori etice sănătoase, clădite în timp, după care ne ghidăm şi care ne ajută să ne respectăm cu brio angajamentele asumate:

  • Respectare angajamente
  • Bună credinţă
  • Bună voinţă
  • Bun simț
  • Bună dispoziţieCredem cu tărie în pasiune, în puterea acesteia de a ne asigura succesul.

Aceste valori ne-au ajutat să ne îndeplinim obiectivele şi misiunea şi fundamentul culturii noastre organizaţionale.

Le transmitem angajaţilor noştri prin comportamentul nostru, principii de management şi norme interne, iar la nivel extern prin relaţiile cu partenerii noştri.

PROIECTARE ŞI DESIGN

Realizarea ambalajelor este un proces care necesită o atenție deosebită, ambalajul fiind primul care este de impact asupra clientului final.

Pentru niște ambalaje cat mai originale și creative, colegii noștri proiectează și pregătesc un design grafic de excepție.

Proiectată de echipele de cercetare-dezvoltare din cadrul Grupului Rossmann, Creap@ck este o bază de date completă care cuprinde toate creațiile noastre, divizate pe domenii de activitate, facilitând cunoștiințele și expertiza la nivelul grupului.

LOGISTICĂ

Când? La timp!
Cum? Optim!
Cât? Conform solicitării clienților!

Scopul principal al lanțului nostru de aprovizionare este de a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților, în condiții optime de cost.

Livrăm produsele în cantitatea comandată, îndeplinim condițiile de livrare solicitate, la data și timpul agreat și în condiții excelente.

Aprovizionarea cu materii prime se face la timp și numai după o verificare calitativă riguroasă.

Avem avantajul de a avea propria fabrică de hârtie, ceea ce ne oferă flexibilitate, calitate controlată și totodată continuitate în aprovizionare.

Astfel, discontinuitatea producției de ambalaje din cauza lipsei de materii prime este practic egală cu zero.

Atitudinea și competența colegilor implicați în lanțul de aprovizionare sunt îndreptate în direcția îndeplinirii cerințelor clienților noștri.

Procesul de livrare a produselor finite se caracterizează prin flexibilitate, corectitudine și seriozitate. Oferim fiecărui client mai multe soluții:

Paletizare personalizată conform cerințelor și adaptabilitate în funcție de schimbările cerute de către clienți pentru a se încadra cu fluxul propriu de fabricație.
Livrare just-in-time prin depozite localizate in apropierea locațiilor de producție ale clienților
Vendor managed inventory – asigurarea unor stocuri in permanență balansate cu cerințele și planificarea clienților.
Gestionarea de depozite centrale sau locale pentru clienții mari, pentru flexibilitatea timpilor de livrare și a volumelor aprovizionate.
Transport externalizat, asigurat cu parteneri de încredere și mașini adaptate la specificul activității noastre, cca. 75% din transporturi având loc cu o flota dedicată.
Pentru un control riguros al costurilor de distribuție asigurăm atât camioane complete la livrare dar și utilizarea în paralel a unor soluții de grupaj, pentru a fi in măsură să livrăm cantități mai mici de marfă, în funcție de necesarul de consum sau urgențele clienților noștri.
Livrarea se face cu camioane de diferite tonaje pentru a ne putea încadra în limitele impuse de restricțiile de circulație locale.
Suntem orientați tot timpul către evoluție, așa că lucrăm fără să obosim la îmbunătățirea serviciilor noastre. De ce? Nevoile clienților noștri contează și ne dorim să oferim servicii satisfăcătoare și de calitate.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/6349/2017
CUI: 365856
Adresă: SOS. OLTENITEI 249 POPESTI LEORDENI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide