Gratuit

ROMDIST PACKAGING SRL

Descriere companie:

Romdist Packaging si-a inceput activitatea comerciala in anul 2000 ca un distribuitor autorizat pentru ambalajele de unica folosinta. Avand o echipa de profesionisti, compania sa extins în fiecare an, iar de la inceputul acestui an, a inceput sa produca propria sa gama de ambalaje de unica folosinta. Cu 2000 de metri pătrați zona de productie, compania îsi propune sa raspunda tuturor cerintelor pietei, cu profesionalism, oferind intotdeauna cele mai bune produse si servicii.

In comertul actual, practic, nu se mai poate concepe marfa fara ambalajul ei. Considerat de multe ori fără importanţă, ambalajul este însă un produs indispensabil tranzacţiilor comerciale datorită rolului şi funcţiilor pe care le îndeplineşte. În ţările cu tradiţie în domeniul ambalajelor, acesta este considerat ca fiind parte integrantă a produsului de înaltă calitate.

Ambalajele sunt folosite la produse din: carne, peste, lapte, oua, inghetata, fructe, legume, dulciuri, patiserie, bauturi, dar si fast-food, catering. Ambalajul acestor produse poate fi privit şi analizat din două puncte de vedere: tehnic şi economic. Din punct de vedere tehnic ambalajul produselor constituie un ansamblu de materiale destinat protecţiei calităţii şi integrităţii produsului, destinat facilitării tuturor operaţiilor ce urmează în circuitul economic după ambalarea produselor.

Sub aspect economic ambalajul produselor este privit ca un produs finit deoarece în el s-au investit cheltuieli materiale şi umane pentru obţinerea lui. SC ROMDIST PACKAGING SRL doreste si urmareste, prin utilizarea de catre colaboratori a ambalajelor pe care le ofera, ca aceste produse sa poata prezenta, pe raftul magazinelor, o imagine de inalta calitate, deosebita, la cele mai bune preturi.

 • ambalaje din hârtie și carton
 • ambalaje din materiale plastice
 • ambalaje din lemn, înlocuitori din lemn
 • de unică folosință
 • refolosibile (returnabile)
 • ambalaje fixe
 • ambalaje demontabile
 • ambalaje pliabile

Ambalaje Industriale
Ambalaje de înaltă calitate, cu o grafică atrăgătoare și materiale durabile fac parte integrantă a ofertei agro-alimentare de astazi.

Dezvoltarea economiei, diversificarea mărfurilor, existenţa unei varietăţi sortimentale şi calitative din ce în ce mai mari, au impus apariţia unei industrii speciale pentru conceperea, realizarea şi dezvoltarea ambalajelor, care sa raspunda nevoii de circulatie tehnica a marfurilor, la nivel industial.
In realizarea si promovarea ambalajelor noastre, prin forma si innobilare grafica, actionam cu dorinta indeplinirii principalelor cerinte care au impulsionat şi continuă să impulsioneze dezvoltarea dinamicii marfurilor.

 • realizarea unei reclame eficiente pentru noile produse apărute pe piaţă;
 • comercializarea uşoară şi rapidă a mărfurilor;
 • transportul şi depozitarea economică a mărfurilor;
 • diversificarea sortimentală a mărfurilor;
 • conservarea produselor perisabile;
 • asigurarea unei igiene corespunzătoare pentru produsele alimentare, chimice etc

Ambalaje Inghetata
In comertul actual, modern, se impune sistemul de vanzare prin autoservire, ambalajul constituind singura legatura dintre client si produs.
La inghetata, unde raportul calitate/pret este aproximativ acelasi pentru produse asemanatoare, realizate la firme diferite, produsul care se diferentiaza prin stil, ambalaj ingenios reuseste sa iasa in evident fata de produsele concurente. Astfel, deseori, ambalajul merita denumirea de “vanzatorul mut al produselor”.
Ambalajele din carton innobilat pentru inghetata, pe care le promovam in Romania icepand cu anul 2005, au la baza indeplinirea functiei de promovare a produselor si informare – este cea mai noua functie a ambalajelor. Aceste ambalaje au puterea ca:

 • Sa puna in evident marca comerciala a produsului;
 • Inscrisurile sa fie clare, usor de citit, pentru a nu da nastere la confuzii;
 • Sa puna in valoare caracteristicile principale ale produsului, astfel incat cumparatorul sa-l deosebeasca cu usurinta de altele similare;
 • Sa creeze imaginea calitatii produsului prin diferite mijloace(forma, personalizare, comoditate in utilizare).
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/896/2010
CUI: RO13575701
Adresă: STR. SINAIA 3 STEFANESTII DE JOS
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide