Gratuit

SCM CARTONAJUL SCM

Descriere companie:

La SCM CARTONAJUL producem o gamă largă de produse de ambalare din carton. Putem să realizăm de la cutii clasice la cutii cu design personalizat. Folosim în primul rând carton microondulat, carton tip CO3 şi CO5, nuanţe alb sau natur.

Utilizate la o scara foarte larga, gama de ambalaje este poate cel mai comun tip de ambalaj din lume. Evident spunem acest lucru ne-luand in considerare pungile de plastic. SCM Cartonajul Bucuresti este producator de astfel de ambalaje.

Cartonul folosit pentru ambalaje este de doua tipuri, fie cu un singur strat ondulat, sau cu doua. Insa inainte de a discuta despre tipurile de ambalaje, vom detalia motivele pentru care acest tip de carton ofera o mai buna rezistenta la sarcina decat unul simplu, si tot odata, cum se aplica niste principii elementare de fizica pentru a oferi o rigiditate mai buna a cutiilor de carton.

Fie ca vorbim de ambalaje confectii sau de orice alt tip de cutie sau produs din carton ondulat, toate au la baza aceeasi necesitate. Cea de a rezista cat mai bine la deformare, astfel incat ambalajul sa ofere o protectie cat mai buna produsului din interiorul sau.

Ei bine, si sa revenim la gama noastra de ambalaje. Acestea pot fi de diferite marimi,forme, ele putand fi executate din doua tipuri de carton ondulat, asa cum mentionam i mai sus; carton ondulat cu o singura camera, sau din cel cu doua camere. Daca primul tip de carton ondulat este foarte rentabil ca si pret, si este pretabil pentru producerea de ambalaje cu greutate mica, al doilea tip de carton ondulat, cel cu doua camere, este foarte util pentru ambalajele ce trebuie sa reziste la o anumita greutate.

Ei bine, siteul nostru, este prezent pentru a va oferi ocazia de a ne cunoaste mai bine, dar si pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie. Iar daca ceea ce cautati nu este pe site, ne puteti contacta oricand!

PRODUSE

  • Cutii din carton pliante colective
  • Cutii din carton cu autoformare
  • Cutii pentru arhivare documente
  • Cutii din carton pentru incaltaminte
  • Mape si coperti din carton de legatorie
  • Ladite din carton
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: C40/27/2005
CUI: 558
Adresă: Str. Valea Lunga 52a Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide