Gratuit

SEMPRE COM IMPORT EXPORT SRL

Descriere companie:

Firma Sempre este o societate cu capital privat, infiintata in anul 1993 de catre asociati romani.

Incepand din 1996 compania activeaza mai intens in domeniul comertului, distributiei si productiei de ambalaje alimentare si nealimentare din hartie, polietilena, etc. operand in toate zonele tarii, atat in mod direct cat si prin intermediul a numeroase firme colaboratoare.

Treptat afacerea s-a extins, si am incercat sa fim in permanenta alaturi de clienti, oferindu-le o gama cat mai diversificata de produse in domeniul ambalajelor alimentare.

Partenerii nostri furnizori sunt atit firme din tara, precum si din strainatate, cu care avem relatii bune de colaborare, lucru care a permis realizarea unui raport calitate/pret competitiv. Clientii interni cei mai importanti sunt consumatorii finali, distribuitori, producatori, in procent de 100% firme private.

Personalul firmei este pregatit sa va prezinte portofoliul de produse, caracteristicile acestora, acordand consultanta si consilierea necesara pentru alegerea cea mai potrivita cerintelor dvs. Va oferim hartie plana si hartie in bobina, de diferite tipuri, dimensiuni si grosimi, precum si ambalaje din hartie, carton si polietilena. Hartia oferita de noi se adreseaza producatorilor de ambalaje, celor din industria alimentara, din industria textila , revanzatorilor, detailistilor, consumatorilor finali , etc...

Hartia de ambalaj este un mod civilizat si eficient de a ambala diferite produse alimentare sau nealimentare si totodata un excelent suport pentru a va face reclama. Hartia oferita este un produs reciclabil, deci ecologic si respecta normele europene de calitate si cele de protectie a mediului inconjurator. Va oferim deasemenea servicii de personalizare pe hartie kraft, hartie cu polietilena, pungi din hartie si polietilena, precum si pe ambalaje din carton.

Ne bucuram de o buna reputatie in randul clientilor nostri, servindu-i cu promptitudine si profesionalism, ceea ce a dus la o colaborare benefica de-a lungul timpului cu toate firmele partenere.

PRODUSE

  • Hartie
  • Pungi Sacose Hartie
  • Prosoape industriale de hartie
  • Ambalaje de carton
  • Pungi si sacose de polietilena
  • Consumabile igiena din hartie
  • Produse de unica folosinta
  • Folii de ambalare
  • Distribuitoare consumabile hartie
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/103/1993
CUI: 2899788
Adresă: STR. IUGOSLAVIEI 69 CLUJ NAPOCA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide