Gratuit

STERA CHEMICALS SRL

Descriere companie:

Am implinit in 2019 frumoasa varsta de 20 de ani de cand importam si distribuim materii prime pentru industria chimica. In prezent activam in urmatoarele industrii: Cosmetica si Detergenti, Lacuri si Vopsele, Alimentara, Cauciuc, Plastice, Constructii.

Am pornit la drum in 1999 cu 2 angajati, un laborator si un mic spatiu inchiriat. Astazi suntem unul dintre liderii pietei de distributie a materiilor prime din Romania. In prezent avem un portofoliu de peste 1000 de produse, deservind peste 900 de clienti si o cifra de afaceri de 33 milioane de euro. Suntem mandri ca exportam produsele noastre in 9 tari din Europa.

Inovare pentru excelenta operationala
Investim constant in tehnologie, oameni si noi canale de distributie. Ne straduim sa inovam permanent pentru a obtine excelenta operationala si logistica. Ne-am propus sa construim cel mai modern centru logistic pentru produse chimice lichide si solide din Europa de Est. Stocam aici materii produse chimice obisnuite cat si periculoase. De curand am implementat un sistem automatizat numit Robot Process Automation, pentru a inlocui sarcinile repetitive.

In prezent dezvoltam o retea regionala de depozite in porturi si zone libere pentru a oferi solutii competitive clientilor nostri. Am implementat o solutie de soft profesionala, mai exact, o solutie pentru managementul depozitelor (Warehouse Management Systems – WMS). Am reusit sa reducem timpul de asteptare pentru clientii care vin in depozitul nostru la mai putin de 15 minute. Oferim trasabilitate totala, o livrare rapida, intr-un cuvant, excelenta operationala. Prin etichetarea corecta, trasabilitatea loturilor si ambalarea adecvata a produselor asiguram integritatea si siguranta in timpul transportului. Comenzile Stera Chemicals sunt livrate la timp, corect si complet.

Operativitatea, profesionalismul, responsabilitatea si integritatea au fost permanent valorile pe care ne-am construit acest business. Vom continua sa inovam, sa investim in oameni si sa dezvoltam brandul Stera Chemicals atat in Romania cat si in afara tarii cu mare pasiune si dedicare.

DEPARTAMENTE

COSMETICE SI DETERGENTI
Departamentul de Cosmetica si Detergenti va ofera o gama larga de materii prime utilizate in productia de:

 • sampoane si gel de dus,
 • detergenti de spalat vase si detergenti de rufe,
 • creme si lotiuni de fata / corp / protectie solara
 • creme anti-imbatranire
 • coloranti pentru par si cosmetice decorative

LACURI SI VOPSELE
Departamentul Lacuri si Vopsele va ofera produse de top si suport tehnic pentru toata gama de substante chimice necesare pentru productia de lacuri si vopsele. Principalele categorii distribuite cu succes atat in tara cat si in strainatate sunt:

 • rasini alchidice si epoxidice pe baza de apa sau solventi
 • sisteme de poliuretani
 • solventi si glicoli
 • pigmenti si aditivi

PLASTICE SI CAUCIUC
Departamentul Plastice si Cauciuc asigură materia primă pentru producătorii de articole din:

 • polietilenă şi polipropilenă
 • masterbatch-uri de culoare pentru industria de mase plastice compatibile cu poliolefinele,
 • polietilenă de joasă, medie şi înaltă densitate, destinate prelucrării prin suflare, injecție şi film
 • polipropilenă homo şi copolimer pt prelucrea prin extrudare şi injecție.

Pornind de la aditivi color si masterbatch oferim o varietate larga de rasini producatorilor locali. De asemenea furnizam la cerere cauciuc sintetic natural precum si materiale de umplutura.

PIGMENTI SI CONSTRUCTII
Stera Chemicals promoveaza solutii business-to-business de distributie a produselor pentru industria de constructii.

Oferim granule EPDM colorate si sisteme poliuretanice pentru terenuri de joaca si terenuri de sport. Livram din stoc o gama larga de pigmenti anorganici (foarte fini, granulati sau compacti) pentru productia de:

 • vopsele si lacuri
 • beton architectural
 • asfalt colorat
 • placi si dale

Portofoliul nostru include si produse precum silicati, epoxizi, agenti de umplutura, aditivi, dioxid de titan etc.

CERNELURI SI ADEZIVI ALIMENTARE
Departamentul de Cerneluri si Adezivi sustine producatorii de ambalaje cu solutii speciale, amestecuri de solvent si adezivi. Sprijina industria producatoare a pungilor de hartie sau plastic, ambalaje alimentare, etichete/filme industriale etc.

ALIMENTARE
Departamentul destinat industriei alimentare furnizeaza aditivi, acidificatori, conservanți, uleiuri, grăsimi, coloranti și legume uscate în formă solidă sau piure.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/346/2004
CUI: 11683464
Adresă: SOS. GIURGIULUI 292 JILAVA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide