Gratuit

TOTAL GAMA PROD SRL

Descriere companie:

Compania Total Gama Prod, producator pungi plastic personalizate
Compania Total Gama Prod Srl. Nu stim daca este valabil ca ”nu haina il face pe om”. In ce ne priveste, pentru ca suntem un producator pungi plastic personalizate, am putea spune ca sunt chiar detaliile cele care fac diferenta.

La fel ca orice alt produs, conteaza si ambalajul sau modul de prezentare. Pentru ca doar cu o infatisare potrivita, produsele si imaginea brand-ului pot fi valorizate.

Care este misiunea in compania Total Gama, producator pungi plastic personalizate?

1. Promovam comunicarea

Comunicarea este o arta, iata de ce trebuie facuta cu inteligenta… Iar echipa de producatori pungi plastic personalizate Total Gama este constienta de valoarea comunicarii. Toate produsele noastre si-au depasit de mult rolul de baza, destinat in exclusivitate transportarii marfurilor. Am ajuns sa producem pungi plastic personalizate vazute de-a lungul anilor drept un eficient instrument publicitar.

2. Limitele nu sunt pentru noi…

Nu ne consideram un producator pungi plastic personalizate oarecare, care se limiteaza la realizarea unui stoc de produse si la acapararea catorva clienti. Total Gama este o companie aflata intr-o continua evolutie, mereu in cautare de noi tehnologii si idei capabile sa le daruiasca produselor noastre acea particularitate cautata de toti clientii.

3. Ne concentram pe detalii si pe performanta

Misiunea companiei Total Gama, producator de pungi plastic personalizate se concentreaza pe satisfacerea exigentelor clientelei. Prin urmare, suntem motivati sa va punem la dispozitie cele mai bune produse, obtinute de altfel prin intermediul unor procese productive si tehnologii avansate. Iata de ce diversificand culorile, formatul, grafica utilizata sau dimensiunile, puteti alege intre numeroase variante de pungi plastic personalizate,.

4. Cream pungi plastic personalizate functionale

Orice punga de plastic personalizata poate fi functionala. De ce? Cu toate ca la prima vedere pare sa fie vorba despre un produs absolut banal, necesitatea pe care o au sacosele de cumparaturi nu o contesta nimeni. Scopul nostru este sa confectionam pungi plastic personalizate rezistente, cu o grafica atragatoare, care sa poata fi reutilizate de catre consumatori ori de cate ori este nevoie.

5. Cream pungi plastic personalizate in respect pentru ambient

Toate categoriile de pungi plastic personalizate sunt realizate in respect pentru ambient. Ne folosim in acest sens de materii prime reciclate (folia de polietilena), iar in cazul sacoselor biodegradabile, optam pentru materii prime bio, scutite de eco-taxa, ce nu polueaza deloc mediul inconjurator.

6. Selectam solutiile corecte

Similar croitoilor din alte vremuri, mai intai va ascultam cerintele si selectam cele mai bune masuri. Mai apoi, alegem pentru dumneavoastra cea mai potrivita oferta de pungi plastic personalizate, in formatul care va reprezinta cel mai bine afacerea.

Alegeti un producator pungi plastic personalizate pe masura nevoilor dumneavoastra! Dupa ce ne abordati cu solicitarile, noi va vom raspunde cu ofertele!

ALEGE PUNGA DORITA

 • Pungi maieu
 • Pungi banana
 • Pungi personalizate
 • Pungi biodegradabile
 • Sacose personalizate

Producem pungi maieu imprimate, pungi din plastic si biodegradabile fara ecotaxa

Profi Plastic Production este mai mult decat un producator oarecare de pungi maieu din plastic sau biodegradabile si compostabile. Experienta noastra in acest sector este completata de serviciul suplimentar de distributie. In acest fel, oriunde v-ati afla pe teritoriul national, puteti beneficia de expedierea comenzii dumneavoastra. Indiferent de exigentele pe care le aveti, suntem in masura sa va venim in intampinare cu oferta noastra de pungi personalizate, din plastic sau biodegradabile. Insa cum fiecare client are nevoie de ceva concret, mai mult decat de vorbarie, descoperiti alaturi de titularii companiei, motivele pentru care trebuie sa ne alegeti. Cantitatea minima este de 5.000 bucati/ model dar se modifica in functie de numarul de culori.

Care sunt principalele noastre calitati in productia de pungi?

 • Performanta echipelor de personal calificat;
 • Utilizarea celor mai inovative tehnologii de productie;
 • Flexibilitate si transparenta fata de clienti;
 • Calitatea produselor si acuratetea detaliilor;
 • Respectarea termenilor de livrare;
 • Preturile competitive pe care le practicam;
 • Transportul gratuit in Bucuresti;
 • Transportul gratuit in principalele orase din tara.

Care este oferta noastra de pungi maieu?

Comandand pungi din material plastic de tip maieu, personalizate cu logo-ul propriului business, afacerile dumneavoastra vor deveni cunoscute tuturor consumatorilor. Aceasta categorie de produse este recomandata unitatilor comerciale si de desfacere cu amanuntul, pungi cumparaturi: supermarket-uri, abc-uri, farmacii, aprozare, etc. Pretul lor se calculeaza in functie de cantitate, dimensiune, grosime si imprimare. Va rog sa ne contactati pentru o oferta exacta care sa corespunda nevoilor dvs.

Sacosele bio personalizate sunt scutite de ecotaxa iar pungile din material plastic reciclat sunt mai ieftine cu 10%.

Sacose maieu din plastic, personalizate produse la comanda
Cu ajutorul acestor sacose bio personalizate, puteti intra in casele consumatorilor, promovandu-va astfel afacerile. Avand in vedere grosimea materialului utilizat, au o rezistenta superioara, fiind perfecte pentru transportarea produselor mai voluminoase sau/si mai grele. pungi plastic pret Solicitand oferta noastra, veti reusi sa deveniti cunoscuti chiar si consumatorilor care inca nu v-au descoperit. Sunt utile clientilor din magazinele de imbracaminte sau de incaltaminte, dar si pentru cei interesati de produsele de uz casnic. Grosimea, conform legislatiei in vigoare, este de minim 50 microni. Aceasta masura sprijina reutilizarea lor de mai multe ori, intarind statutul lor de obiecte mobile pentru reclama.

Se pot produce si tip banana, sacose biodegradabile si compostabile de marime mica, din material bio din amidon de porumb. Fara material plastic! Alege pungi maieu biodegradabile, fara ecotaxa. Alege pungescu, alege Total Gama Prod Srl.

 • PUNGI PERSONALIZATE
 • PUNGI BIODEGRADABILE
 • PUNGI FARMACEUTICE
 • SACOSE MAIEU
Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/14463/2008
CUI: RO 24386392
Adresă: Str. Vatra Luminoasa 1-27 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide