Gratuit

TOTAL I.D. SRL

Descriere companie:

TOTAL ID SRL a fost infiintata in anul 2000 avand ca principal domeniu de activitate comercilizarea si intretinerea echipamentelor si sistemelor de calcul, imprimante si cantare termice cu cod de bare. Din anul 2002 am achizitioanat utilaje flexografice pentru tiparirea etichetelor autocolante in rola, realizam astfel, etichete in policromie, etichete inobilate cu folio auriu, argintiu, holograme, etc. De atunci si pana in prezent ocupam un loc stabil in piata datorita calitatii serviciilor prestate, preturilor atractive cat si a promtitudinii cu care ne deservim clientii.

Produse/Servicii

Scurta descriere a activitatii, a produselor /serviciilor oferite:

 • Producem pe baza de comanda etichete autocolante in rola, pretiparite, etichete tiparite sau etichete blanc, destinate folosirii in imprimante specific sau etichete de produs pe diferite suporturi adezive sau neadezive in rola.
 • Deasemenea comercializam imprimante specific, cantare, cititoare coduri de bare, aplicatoare, etc, oferim service gratuit clientilor care folosesc etichetele produse de noi si contra cost clientilor de service.
 • Oferim consultanta, servicii de graphic design si asistenta tehnica

Capacitati de productie/prestare servicii

 • Personalul nostru este calificat, avand o experienta intre 1 si 15 ani de tiparire, stantare, manipulare a diferitelor tipuri de cantare, imprimante si software pentru etichete autocolante in rola.

Procese tehnologice

 • Hartia autoadeziva se stanteaza in dimensiunile cerute de client,pe care se imprima un text,logo etc dupa care se trag in role care vor fi imprimate la randul lor in imprimante specifice de catre clienti in functie de necesitati.
 • Etichetele sunt ambalate in cutii si livrate la sediul clientilor de catre curier.

Materia prima

 • Materia prima o procuram exclusiv din Uniunea Europeana.

Clientii

 • Avand in vedere faptul ca ne aflam pe piata din anul 2000, ne ofera un avantaj mare deoarece avem un portofoliu de clienti stabil si fidel, cu toate acestea suntem in permanenta preocupati de satisfacerea cerintelor clientilor cat si de cautarea de noi parteneri.
 • In fiecare luna crestem portofoliul de client, si, ce este deasemenea important, noi nu refuzam pe nimeni.

Tipuri de Etichete

Etichete in Policromie
Ca sa putem diferentia la raft un produs dintr-atatea altele, avem nevoie de o eticheta care sa il puna in valoare, asadar, alegeti sa va puneti in valoare produsele pe care le promovati.

Etichete Folio
Inobilam eticheta dvs. cu un strat de aur, argint sau orice alta nuanta metalica, holograma, etc., aveti nevoie.

Etichete promotii, buline reduceri

Pentru ca produsul dvs. sa fie vizibil in raft, pentru ca promotia dvs. sa nu treaca neobservata aveti nevoie de o eticheta care sa va puna in valoare, alegeti asadar eticheta care vi se potriveste cel mai bine.

Etichete albe, etichete cod de bare
Fie ca doriti sa aflati trasabilitatea unui produs, sau, sa tipariti traducerea unor ingrediente sau instructiuni de folosire, sau de aplicare a unui cod de bara, aveti nevoie de etichete albe care se folosesc in imprimante termice.

Etichete Pharmafix
Nimic nu este mai rau decat o eticheta ale carei colturi se dezlipesc, cu acest material PARMAFIX aceasta problema nu mai exista.

PHARMAFIX este destinat etichetarii produselor care au o circumferinta mica, si, unde alte materiale se dezlipesc de pe produs: ex: cabluri, eprubete, etc.

Etichete direct termice pentru printat in imprimante termice si cantare

Etichete neadezive pentru pomi, plante, industrie
Producem etichete neadezive pentru plante, pomi, industrie din materiale ce sunt rezistente la intemperii.

TAG-uri
Aceeste etichete neadezive se folosesc pentru etichetele de raft, acestea de reagsesc, in functie de aplicatie, in mai multe materiale:
• TAG CARTON
• TAG CARTON LAMINAT
• TAG TRANSFER TERMIC
• TAG DIRECT TERMIC

Oferta noastra de servicii si produse

DTP
Oferim consultanta grafica pentru realizarea etichetelor dvs., realizam machete grafice, creatie grafica, dtp.

Asistenta Tehnica
Oferim asistenta tehnica pentru imprimantele si cantarele pe care le comercializam sau pentru cele detinute de client, oferim astfel suport pentru buna desfasurare a activitatii.

Servicii de instalare si mentenanta imprimante termice
Pentru imprimantele comercializate de societatea noastra asiguram instalarea si asistenta tehnica specializata.

Personalul din cadrul Departamentului Tehnic este instruit permanent, beneficiind de experienta dobandita de-a lungul timpului sau in cadrul cursurilor de perfectionare organizate constant la sediul furnizorilor nostri.

Imprimare Flexografica
Flexografia este un procedeu de imprimare rotativ, ce utilizeaza ca mijloc de transfer al cernelii pe suportul de imprimat, placile de tipar fotopolimerice.

Avantaje:

 • se pot imprima o mare varietate de materiale autoadezive cat si neadezive;
 • cu ajutorul placilor de tipar se pot realiza milioane de imprimari;
 • realizarea unei productivitati ridicate, datorita vitezelor mari de imprimare;
 • aplicarea de cerneluri fluorescente si metalizate, realizarea de finisari on-line (off-line), cum ar fi: laminarea, aplicarea de folio, inseriere, aplicare de holograme etc.

Stantare
Diversitatea si complexitatea formelor de stante alese va confera unicitate etichetelor Dumneavoastra. Prin alegerea unei forme deosebite pentru acestea, produsele etichetate se vor face remarcate mult mai usor pe raft.

Flexografia ofera avantajul de a combina intro singura trecere, atat imprimarea etichetelor cat si stantarea lor. In cazul produselor etichetate automat aveti posibilitatea de a opta pentru diverse moduri de roluire specifice acestui tip de etichetare.

Imprimarea pe verso
Imprimam si pe verso, blackmark, coduri, etc

Coldfoil
Coldfoil este procesul tehnologic de depunere la rece a unei pelicule foarte fine de pulbere metalizata, aflata pe folie, prin intermediul unei matrite coldfoil ce are gravat modelul care urmeaza a fi transferat pe eticheta.

Prin acest procedeu tehnologic coldfoil se pot innobila cu aur sau cu alte culori metalizate, cu folii holografice personalizate sau cu o mare varietate de texturi, diferite suporturi autoadezive sau neadezive cum ar fi: hartia, materiale non-absorbante (PE, PP, PVC, PA, etc.).

Imprimante etichete

Consumabile etichete

Ribbon
Din ceara, ceara si rasina sau doar din rasina;
Culori: negru, rosu, albastru, verde.

Aplicatoare etichete
Aveti de aplicat etichete si doriti sa le lipiti corect si rapid? Nimic mai simplu, cu aplicatoarul manual, aveti posibilitatea sa etichetati repede si fara griji cantitati mari de etichete fara a apela la personal auxiliar.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J52/639/2015
CUI: 13293859
Adresă: Str. Maria Bujoreanca 6a Valea Plopilor
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide