Gratuit

VLM POLIPLAST SRL

Descriere companie:

Societatea noastră, cu sediul în Bucureşti, este specializată în producția de pungi diverse, din materiale flexibile simple, laminate sau multistrat, cu o gamă largă de aplicaţii în zona industrială şi comercială, cu disponibilitatea de a fabrica la solicitarea clienţilor noştri diferite modele şi mărimi de pungi, saci, plicuri de curierat etc.

De asemenea, în situaţia în care există solicitări pentru modele care nu se află în gama noastră de produse, putem fabrica ambalajele în funcţie de specificațiile tehnice solicitate de clienții noștri.

Majoritatea categoriilor se pretează la personalizare prin imprimare (simplă sau policromie).

PRODUSE:

PUNGI / PLICURI CURIERAT
Pungile / plicurile de curierat (cu adeziv Hot Melt şi bandă siliconică, cu sau fără buzunar, pentru documente, coduri de bare, QR) reprezintă soluția perfectă pentru transferul securizat de colete, valori, documente și altele.

PUNGI CU HEADER ŞI EUROHOLE
Pungile, eventual cu clapetă și adeziv, sunt destinate expunerii de produse pentru o gamă largă de aplicații: birotică, papetărie, mercerie, textile, accesorii, produse curățenie, electrice și altele.

PUNGI / FOLII DE LEGUME-FRUCTE
Pungile și foliile cu multiple perforații sunt destinate ambalării legumelor, fructelor, salatelor, menținând produsele în stare proaspătă mai mult timp, cu avantajul de a putea fi consumate direct, fără spălare.

PUNGI CU SUDURĂ CENTRALA (FLOWPACK)
NOU – Acum și din LDPE
Aceste pungi pot fi cu sau fără pliuri laterale și se folosesc preponderent pentru ambalarea produselor alimentare (legume, fructe congelate sau proaspete), a celor granulate (zahăr, orez, cereale, semințe, condimente, produse sub formă de pulberi etc.), precum și pentru produsele nealimentare (detergent, pământ de flori, pelete etc.).

PUNGI / FOLII UZ GENERAL
Acestea pot fi produse din materiale simple sau multistrat, livrate în seturi sau role de diferite mărimi și grosimi. Cu o plajă largă de aplicații, se folosesc în aproape toate domeniile de activitate: transport, depozitare, manipulare mărfuri alimentare și nealimentare, pentru coșuri de gunoi, pubele etc.

PUNGI VID ŞI CONGELARE
Pungile de vid, cu grosimi între 50 și 300 microni, se pot produce pentru toate aplicațiile de ambalare, putând fi utilizate pentru mezeluri, produse congelate, lactate, hrană pentru animale de companie sau consumabile medicale.

PUNGI CU BULE
Aceste pungi, confecționate din folie cu bule de aer în două sau în trei straturi, reprezintă ambalajul perfect pentru produsele ce necesită protecție antișoc. Pot fi simple sau cu clapetă de închidere, iar opțional se poate atașa bandă adezivă.

PUNGI PENTRU MĂŞTI DE PROTECŢIE

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/17598/2008
CUI: 24605956
Adresă: Str. Poet Panait Cerna nr. 2, Bl. M53, Sc. 2, ap. 28, Bucureşti, sector 3, cod 030992
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide