Gratuit

WEBOMATIC ROMANIA SRL

Descriere companie:

Din prima zi, suntem concentrați pe ceea ce facem cel mai bine: ambalarea în vid
Inginerie mecanică, inovație și tehnologie „made in Germany - made to last”.
Mașinile de ambalare în vid WEBOMATIC oferă ambalarea optimă a produselor alimentare și nealimentare, cum ar fi produsele medicale și industriale.

 • ambalare în vid
 • Tavi sau tăvi
 • ambalare termoformare

Mașini de vid

Spectrul de aplicare al mașinilor cu camere cu vid variază de la utilizarea de mașini mici în magazine, hoteluri și restaurante, până la mașini semiautomate în întreprinderile mici și mijlocii, pentru a le folosi într-o linie de ambalare industrială complet automatizată. Mașinile noastre cu cameră de vid ambalează fiecare produs în mod igienic în margini sigilate sau cu saci de micsorare și își prelungesc durata de valabilitate, fie pentru prezentare, prelucrare ulterioară sau depozitare.

Indiferent dacă produsul dvs. are o lungime de 135 cm, lichid, pastos sau foarte sensibil, indiferent dacă doriți să împachetați produsele pentru utilizatorii finali sau pentru prelucrări ulterioare - una dintre mașinile de ambalare în vid WEBOMATIC este garantată pentru a se potrivi cu produsul dvs.

Echipament standard al mașinilor de ambalare în vid WEBOMATIC ca standard:

 • cameră de oțel inoxidabil
 • dublu-cusătură de etanșare Sever
 • benzile de etanșare pot fi îndepărtate fără scule (în funcție de modelul mașinii)
 • Benzi de etanșare cu compensare de dilatare pentru sigilarea perfectă și o durată de viață mai lungă pentru firul de etanșare
 • presiune optimă de etanșare
 • placi de umplere PE
 • proiectare inteligentă și inteligentă (supapă de ulei, întrerupător de protecție a motorului și zone de întreținere ușor accesibile)
 • Datorită WEBOMATIC CleanDesign®, toate utilajele disponibile pot fi curățate rapid și ușor pentru a satisface chiar și cele mai înalte cerințe și reglementări igienice. Curățarea interioară este simplificată și accelerată de benzi de etanșare modificate, care pot fi îndepărtate și instalate în câteva secunde fără scule.

Tischvakuumierer
Ambalatoarele de masă WEBOMATIC sunt soluția de lungă durată pentru ambalarea rapidă, ușoară, sigură și perfectă în vid a produselor mici. Sunt ideale pentru ambalarea vânzărilor cu amănuntul, HoReCa, camioanelor alimentare, piețelor săptămânale și, de asemenea, pentru ambalarea profesională a vânatului de către vânători. Aceste mașini sunt de asemenea utilizate pentru ambalarea în siguranță a produselor medicale sterile, tehnologiei industriale sensibile și a bunurilor de larg consum sau a bancnotelor

Kammervakuumierer
Dacă performanțele unei mașini de masă sunt prea mici pentru volumul de ambalare, se folosesc mașinile noastre cu o cameră. Sunt potrivite ideal pentru produse mai mari și cerințe sporite de ambalare: toate mașinile cu o cameră pot fi echipate cu opțiuni suplimentare, cum ar fi MAP sau tehnologia aerului moale, role, sisteme de etanșare (DSS, etanșare bi-activă).

Mașini duble de camera de vid
Aspirarea cu ușurință maximă de utilizare și dublă ieșire a ambalajului - în timpul procesului de ambalare într-o cameră, a doua cameră poate fi deja încărcată sau descărcată. Mașinile de vid WEBOMATIC cu cameră dublă sunt potrivite pentru cele mai ridicate cerințe de ambalare și pot fi perfect adaptate nevoilor dvs. prin multe opțiuni.

Plat Belt Masini vacuum
Mașinile WEBOMATIC cu curea de cameră sunt potrivite pentru ambalarea complet automată a produselor mari, cum ar fi bucăți mari de carne în abatoare și instalații de tăiere sau roți întregi de brânză de la lactate. Toate produsele care se încadrează în camera de vid și între benzile de etanșare în același timp, pot fi ambalate în vid rapid și ieftin.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/990/2001
CUI: 14048998
Adresă: Calea Baciului 47 Cluj Napoca
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide