hubergroup își împrospătează imaginea și oferă noi facilități clienților

hubergroup, companie cu peste 255 de ani de istorie și o experiență vastă în domeniul fabricării de cerneluri și produse adiacente pentru industria de print, a anunțat măsurile pe care le-a adoptat pentru a facilita accesul clienților săi la informații care privesc activitatea companiei.

Producătorul și-a actualizat website-ul, iar de acum are un nou logo care simbolizează puternica sa eficiență pe plan global.

Noua prezență a companiei în mediul online este posibilă datorită unei platforme care oferă o abordare modernă, având drept culoare dominantă nuanța reflex blue datorită faptului că hubergroup este ultimul mare producător al pigmentului alkaline blue. Pe lângă aspectul estetic îmbunătățit, noua platformă îi va ajuta pe clienții companiei să acceseze mai rapid produsele și soluțiile din portofoliul hubergroup.

Una dintre calitățile pe care clienții le apreciază la serviciile hubergroup este contactul personal pe care îl au cu reprezentanții companiei, drept urmare noul website va lista datele de contact ale reprezentanților din fiecare țară în care compania activează. Totodată, pentru a reflecta prezența liderului pe piața mondială, conținutul website-ului va fi de acum disponibil în mai multe limbi, potrivit locațiilor din peste 30 de țări unde se află sediile reprezentanțelor. De asemenea, website-ul a fost optimizat și pentru accesarea de pe telefonul mobil.

Orientarea globală a companiei este transmisă și prin noul logo, care subliniază faptul că hubergroup va continua să ofere aceeași calitate a serviciilor și produselor. Din punct de vedere vizual, noul logo hubergroup accentuează ideea că grupul funcționează ca un tot unitar.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide