Coca-Cola, PepsiCo și Keurig Dr. Pepper investesc în economia circulară

Trei dintre cele mai importante companii internaționale producătoare de băuturi răcoritoare lansează inițiativa „Every Bottle Back” cu scopul de a îmbunătăți procesul de reciclare a sticlelor din plastic.

Coca-Cola, PepsiCo și Keurig Dr. Pepper vor investi suma de trei milioane de dolari pentru a implementa programul-pilot în nordul Texasului pentru început, mai precis în zona Dallas-Fort Worth.

Potrivit American Beverage Association – asociație a producătorilor și îmbuteliatorilor de băuturi răcoritoare din SUA – suma investită va fi folosită pentru actualizarea facilităților de reciclare cu tehnologie modernă ce include echipamente de sortare optică, dar și pentru educarea populației prin distribuirea de materiale informative. În plus, se dorește finanțarea unor servicii de adunare a materialelor reciclabile pentru ansamblurile rezidențiale care nu beneficiază de astfel de servicii.

American Beverage Association va fi coordonatoarea unei investiții totale în valoare de 100 milioane de dolari pe care cei trei giganți americani ai industriei producătoare de băuturi răcoritoare au pus-o în slujba acestei cauze. Proiectul este implementat cu ajutorul a două companii: The Recycling Partnership, o organizație nonprofit din Virginia care lucrează cu autoritățile pentru a mări rata de reciclare, dar și Closed Loop Partners din New York, o firmă care investește în programe de cercetare pe probleme de mediu. Evoluția proiectului va fi monitorizată de World Wildlife Fund (WWF).

Scopurile campaniei „Fiecare sticlă înapoi” sunt: măsurarea progresului industriei în ceea ce privește reducerea utilizării de plastic nou, îmbunătățirea calității și a disponibilității plasticului reciclat în regiuni cheie și lansarea unei campanii publice de conștientizare pentru a-i ajuta pe consumatori să înțeleagă valoarea sticlelor reciclabile în proporție de 100%.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide