Color Systems oferă soluția de ambalare pentru 1001 produse

Pungile cu fermoar – zipper bags - sunt ambalajul transparent universal la care se poate apela oricând, pentru aproape orice tip de produs, în orice mediu și domeniu de activitate, fie că este vorba despre birouri, laboratoare, aeroporturi sau depozite

Printre cele mai importante avantaje pe care le asigură acest ambalaj este și acela că permite utilizatorului o mai ușoară identificare a conținutului. Color Systems oferă clienților din România pungi cu fermoar concepute pentru a păstra prospețimea, a proteja conținutul și pentru a ambala sau organiza diferite tipuri de produse alimentare și nealimentare, de la obiecte promoționale, piese de schimb diverse, brelocuri și mostre de parfum, până la articole de mercerie, accesorii de pescuit, CD-uri, DVD-uri, cărți de vizită, semințe de plante, componente electronice, produse textile, mostre sau chiar cuie.

Pungile transparente cu fermoar comercializate de Color Systems au o grosime de 40 de microni și sunt disponibile în mărimi diverse (între 40 x 60 mm și 340 x 400 mm) pentru a se plia pe orice tip de aplicație. Pungile cu fermoar permit închiderea etanșă și redeschiderea ambalajului ori de câte ori este nevoie, adaptându-se astfel la orice nevoie de stocare, oferind totodată cele mai bune condiții de igienă și protecție maximă împotriva bacteriilor. Pungile puse la dispoziția clienților Color Systems pot fi închise ermetic printr-o simplă apăsare/presare și vor fi livrate în aproximativ 4-10 zile, cu posibilitatea unui discount pentru comenzile mari.

Color Systems înțelege utilitatea incontestabilă a acestor ambalaje și dorește să își ajute clienții să le încorporeze cu succes în aplicațiile afacerii lor, acolo unde pungile cu fermoar își pot demonstra utilitatea în domeniul industrial, dar și în cel casnic sau oriunde este nevoie de o soluție de păstrare și depozitare sigură a diferitelor obiecte.

Telefon: 021 347 2937
Mobil: 0728 808 383
E-mail: office@zipper-bags.ro
www.zipper-bags.ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide