Dufaylite a lansat o nouă tehnologie de izolare termică pentru ambalaje pe bază de hârtie reciclată

Dufaylite – lider mondial în proiectarea și fabricarea produselor din hârtie și carton de tip fagure (honeycomb) – a lansat o nouă soluție de izolare termică pentru cutii realizată din hârtie reciclată și transformată în carton de tip fagure, oferind astfel o alternativă sustenabilă pentru inserțiile din polistiren sau lână.

Potrivit producătorului, tehnologia V-Crush asigură o temperatură constantă în interiorul ambalajului datorită faptului că acele celule în formă de fagure pot capta eficient aerul în interiorul lor, oferind proprietăți termice excelente și menținând conținutul ambalajului la temperaturi scăzute timp de 24-48 de ore. Materialele izolante formate din două piese se instalează rapid și ușor fiind durabile, solide și extrem de rigide, asigurând astfel o protecție completă în timpul transportului pentru o mare varietate de produse de uz zilnic. Produsele Dufaylite sunt fabricate în Marea Britanie, iar producătorul oferă inclusiv soluții personalizate, de la dimensiunile până la grosimea celulelor, asigurând potrivirea perfectă în orice cutie, inclusiv în cutiile de tip fagure produse de Dufaylite – Envirolite.

Ashley Moscrop, directorul general al Dufaylite, a declarat: „Inovația se află în centrul a tot ceea ce facem. Creăm ambalaje durabile, dublate de excelență din punct de vedere tehnic. Sustenabilitatea este un standard pentru noi și ne angajăm să creăm produse care pot înlocui alternativele nesustenabile. Credem că utilizarea unor produse mono-material pe bază de hârtie, precum Envirolite, va contribui la creșterea ratelor de reciclare în Marea Britanie și va ușura munca întreprinderilor și a clienților acestora. Producem hârtie și carton de tip fagure de peste 60 de ani și suntem mândri că am devenit un lider mondial în acest domeniu. Oferim o gamă extinsă de soluții, cu un accent real pe sustenabilitate și serviciile pentru clienți”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide