Duran Machinery devine membru al Koenig & Bauer Group

Koenig & Bauer - producător de echipamente de tipar offset și digital în coală, precum și de sisteme de finisare și tipar flexografic, cu sediul în Würzburg, Germania – a convenit cu Duran Machinery – producător de echipamente de îndoire și lipire carton, cu sediul în Istanbul, Turcia – să preia 80% din activitatea furnizorului turc și să o integreze în cadrul grupului KBA sub denumirea de Koenig & Bauer Duran.

De la stânga la dreapta: Christopher Kessler, consilier juridic la KBA, Patrick Masson, CEO KBA Iberica, Ralf Sammeck, CEO KBA Sheetfed, Oktay Duran, președinte Duran Machinery, Apo Kucukaras, Duran Machinery

 

Prin această achiziție, colosul german își consolidează poziția în segmentul echipamentelor și sistemelor de producție a ambalajelor.

Seria Rapida de mașini pentru imprimare în coală produse de Koenig & Bauer Sheetfed, mașinile de ștanțat flatbed de la Koenig & Bauer Iberica și utilajele pentru îndoire și lipire carton de la Duran alcătuiesc o linie completă de imprimare și procesare a cutiilor pliabile, pe care compania o pune la dispoziția clienților din industria ambalajelor.

„În ultimii ani, Duran a stabilit noi standarde și și-a consolidat poziția în rândul furnizorilor agreați din segmentul ambalajelor industriale. Prin cooptarea acestei companii, KBA continuă să-și extindă prezența la nivel mondial în calitate de producător de mașini pentru imprimare și ștanțare cu cel mai cuprinzător portofoliu de produse”, a declarat Ralf Sammeck, CEO al Koenig & Bauer Sheetfed.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în domeniu și 30 de ani în proiectarea și fabricarea utilajelor de înaltă calitate pentru îndoire și lipire, Duran Machinery este producătorul seriei Omega, unul dintre cele mai apreciate branduri de echipamente post-press din industria mondială a cartonului. Cele șase modele standard de mașini Omega prezintă diferite specificații și pot lucra în linie cu unități auxiliare de pre-alimentare și stivuire. Producătorul oferă, de asemenea, servicii dedicate de cercetare și dezvoltare pentru a satisface cerințele specifice de producție, pornind de la un design unic de ambalaje până la proiectarea de mașini inovatoare personalizate. Echipamentele Duran sunt utilizate în peste 65 de țări.

Oktay Duran, președintele companiei Duran Machinery: „Suntem mândri că facem parte din marele grup Koenig & Bauer și suntem siguri că prin acest pas vom reuși să obținem un succes mai mare pe piața mondială a ambalajelor din carton”.

Koenig & Bauer Duran își va desfășura activitatea în unitățile de producție deja existente ale Duran Machinery, cu implicarea bordului director al companiei din Istanbul.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide