ESKO – soluții integrate pentru imprimarea și finisarea ambalajelor

Portofoliul de produse ESKO susține și gestionează procesele de imprimare și producție a ambalajelor, fiind utilizate în etapa de creație a designului, vizualizare 3D, producția plăcilor flexo, automatizarea fluxului de lucru, asigurarea calității, realizarea produselor unicat și paletizare.

Modul de stivuire

 

Compania pune la dispoziția producătorilor o suită vastă de produse software și două linii de produse hardware, precum echipamentele CTP flexo și sistemele digitale de tăiere Kongsberg, completate cu servicii profesionale de instruire și consultanță.

Software-urile de design structural pentru crearea de ambalaje și de automatizare a fluxurilor prepress dezvoltate de ESKO, precum și sistemele digitale de tăiere Kongsberg C și Kongsberg X sunt disponibile și în România datorită parteneriatului dintre producător și Grup Transilvae.

Reporter AFP: Ce noutăți a adus ESKO anul acesta la C!Print Lyon?

Marie-Line Losbar, Coordonator vânzări, ESKO: La această ediție a expoziției am dorit să le prezentăm vizitatorilor sistemul digital automat de tăiere Kongsberg C echipat cu un modul i-BF 60 de alimentare cu material în plăci și cu un modul i-MF de stivuire. Sistemul de tăiere Kongsberg C este proiectat pentru producția neîntreruptă din mediile industriale, având o suprafață de lucru de 3210X3200 mm și o viteză maximă de lucru de 100 m/min.

Atât modulul de alimentare cât și cel de stivuire permit creșterea productivității și le oferă utilizatorilor un avantaj competitiv. Cu o înălțime a stivei de 915 mm și cicluri rapide de încărcare automată, sistemul este soluția optimă pentru producția de ambalaje și display-uri. Modulul de alimentare cu plăci din carton este proiectat special pentru a nu provoca daune substratului imprimat în momentul în care îl așează pe masa de tăiere. La rândul său, masa taie și apoi livrează materialul pe palet.

Modulele de alimentare și stivuire pot lucra în linie și cu sistemul de tăiere Kongsberg X, care are o suprafață de lucru începând de la    1680 X 1270 mm până la 2210 X 6550 mm în funcție de model și o viteză maximă de lucru de 50 m/min.

Marie-Line Losbar
Marie-Line Losbar

 

Platforma expusă, care este una de mari dimensiuni, necesită intervenția unui singur operator. Companiilor care nu au un volum mare de producție le punem la dispoziție și sisteme digitale de tăiere cu dimensiuni mai mici, cu ajutorul cărora se pot realiza și mostre sau produse unicat.

Dezvoltăm de asemenea și software-uri care gestionează aceste echipamente, automatizează procesul de producție, precum și aplicații care pot fi folosite în Adobe Ilustrator, în designul 3D al ambalajelor sau în orice etapă prepress. Deci avem în portofoliu toate produsele de care ar putea avea nevoie un client.

AFP: Colaborați și cu alți producători importanți din industria printului?

M.L.: Desigur. Cei mai mulți dintre ei sunt clienții noștri. De exemplu, Mimaki imprimă produsele cu ajutorul propriilor echipamente, iar ESKO le oferă suport pentru partea de finisare.

AFP: Ați mai participat și în trecut la C!Print Lyon?

M.L.: Da, iar ediția din acest an este cea de-a patra la care ESKO este prezent ca expozant.

AFP: La ce expoziții mai participați?

M.L.: La Print in Progress care are loc la Paris, All4Pack care se organizează o dată la doi ani tot în Franța și bineînțeles la drupa și Labelexpo.

AFP: Ce le transmiteți clienților din România?

M.L.: Pe website-ul nostru – www.esko.com – vor găsi o serie de aplicații software pe care le pot descărca și utiliza gratuit pentru 30 de zile.

AFP: Vă mulțumim pentru timpul acordat și vă dorim succes și în continuare.

 

www.transilvae.ro

 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide