Flint Group lansează seria de cerneluri flexo EkoCure ANCORA Dual Cure pentru aplicațiile destinate industriilor alimentară și farmaceutică

Respectând reglementările privind contactul indirect cu alimentele datorită proprietăților excepționale de uscare atât în sistemul UV cât și în cel UV-LED, această nouă serie de cerneluri flexo oferă garanția unui proces de imprimare îmbunătățit, la costuri cu până la 50% mai reduse.

EkoCure ANCORA Dual Cure asigură o fixare excelentă a cernelii pe suprafața substratului și rezultate identice din punct de vedere al calității și al reproducerii culorilor, având în același timp proprietăți de migrare foarte reduse. Noile cerneluri de la Flint Group respectă Ordonanța elvețiană privind materialele și articolele care vin în contact cu alimentele (SR817.023.21) și codurile de bună practică în fabricație impuse de marii producători de alimente precum Nestlé. În plus, pentru furnizorii de servicii de imprimare din sectorul ambalajelor, proprietățile de migrare reduse ale noii game de cerneluri înseamnă și o nouă oportunitate de extindere a afacerii prin includerea în portofoliu a ambalajelor mai ușor de manevrat. De exemplu, schimbarea sticlei ca material pentru ambalaje cu filmele din care se pot realiza blistere va aduce economii semnificative în lanțul de aprovizionare.

Seria cuprinde o gamă variată de culori, inclusiv galben, galben transparent, portocaliu, roșu, violet, albastru și alb opac, culori metalizate – auriu și argintiu – precum și lacuri lucioase și mate care oferă rezistență împotriva îngălbenirii.

Cernelurile Dual Cure de la Flint Group sunt disponibile pentru aproape toate aplicațiile narrow-web. Din gamă fac parte și EkoCure F pentru imprimare pe aproape toate tipurile de filme și hârtie și EkoCure XS pentru etichetele termocontractibile.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide