Guala Pack Nădab – compania care a investit 25 milioane de euro în Arad

Guala Pack, grup italian activ în România din 2011 și devenit unul dintre cei mai importanți producători de ambalaje flexibile din lume, și-a extins în ultimii doi ani producția investind 25 milioane de euro pentru a deschide o a doua fabrică în Nădab, județul Arad.

Datorită acestei investiții substanțiale, Guala Pack Nădab a reușit să își extindă fabrica existentă cu încă 5 000 mp și să construiască o a doua unitate de producție, care a fost inaugurată în luna octombrie a anului 2019 și unde cu ajutorul unei echipe de 50 de oameni se produce materia primă necesară realizării ambalajelor.

Guala Pack s-a dezvoltat de la o cifră de afaceri de 34 milioane de euro în 2018 la 36 milioane de euro în 2019 în România, iar conducerea companiei estimează că cifrele se vor păstra la același nivel și în 2020. Deși până acum compania exporta întreaga producție, extinderea capacității cu ajutorul noii fabrici din Arad va permite grupului italian, care are deja 350 de angajați în județ, să poată vinde și pe piața românească.

Guala Pack are în plan investiții de milioane de euro anual în extinderea atât a spațiului cât și a capacității de producție prin achiziții de echipamente cu performanță îmbunătățită, care să permită un flux de lucru automatizat.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide