Infolieri.ro – profilul unei afaceri românești de succes pe piața de ambalare și e-Fulfillment

Infolieri.ro (o marcă a Bookidz Solutions SRL) este o inițiativă românească având în spate o echipă cu experiență vastă în domeniul procesărilor și ambalărilor, cu aproximativ 75 000 de produse înfoliate zilnic, 1 200 de clienți și o capacitate de depozitare de 3 000 mp. Membrii echipei (Alina Verinca, Viorica Chirnoagă, Gabriela Vogel, Luci Coman și Dan Covasa) ne-au oferit mai multe informații despre o piață mai puțin cunoscută în România – cea de Fulfillment sau e-Fulfillment – compusă dintr-o gamă de servicii care permit proprietarilor de magazine online să își eficientizeze procesele prin externalizarea fluxurilor operaționale ce țin de logistica livrării comenzilor. Iată profilul unei afaceri de succes specializate pe sectoarele de ambalare și fulfillment și posibilitățile pe care le oferă clienților săi din domeniul comerțului online și nu numai.

AFP: Cum a apărut ideea înființării companiei dvs și în ce an?
INFOLIERI.RO: Societatea a luat ființă în 2019, dar activitatea a crescut treptat din 2020. Am identificat o cerere crescută pentru servicii profesionale de fulfillment, co-packing, ambalări, etichetări și înfolieri odată cu creșterea exponențială a comerțului online, dar și a măsurilor generate de pandemie pentru securizarea sanitară a produselor.

AFP: Cum s-a dezvoltat afacerea, ajungând la succesul pe care îl are în prezent?
INFOLIERI.RO: Considerăm că suntem încă la început de drum și mai avem mult de lucrat. Deservând clienții cât mai prompt cu servicii de calitate, ne creăm singuri o promovare în lanț. Clienții mulțumiți ne recomandă și în acest fel procesăm din ce în ce mai multe lucrări și tipuri de proiecte.

AFP: Cum e echipa cu care lucrați?
INFOLIERI.RO: Este un colectiv sudat, moștenit din alte activități desfășurate în zone conexe din anii trecuți. Valoarea grupului o dă calitatea morală individuală și bunul simț în tot ceea ce face fiecare. Aceste valori stau și la baza interacțiunilor cu clienții și de aici avem o mai bună înțelegere și asupra secretului din spatele rezultatelor obținute.

AFP: Care este propoziția unică de marketing sau filosofia companiei?
INFOLIERI.RO: Team work makes the dream work!

AFP: Ce tip de servicii oferiți pieței?
INFOLIERI.RO: Compania noastră oferă servicii de depozitare, fulfillment, co-packing, ambalări diverse, etichetări, înfolieri atât la cald cât și tip flow pack.

AFP: Cum ne-ați descrie serviciile de fulfillment pe care le oferiți?
INFOLIERI.RO: Serviciile noastre dedicate pieței de fulfillment funcționează în 6 pași: preluarea proceselor în custodie, depozitarea produselor în siguranță, gestiunea stocurilor depozitate, organizarea livrării în rețelele de retaileri, pregătirea documentelor de expediție și nu în ultimul rând procesarea și recondiționarea retururilor.

AFP: În ce domenii activează clienții dvs?
INFOLIERI.RO: Clienții noștri vin din domenii diverse: agenții de publicitate, edituri, distribuitori de produse diferite, comerț online.

AFP: Cum procedați să fiți aliniați cu noutățile din domeniu și să vă updatați periodic oferta?
INFOLIERI.RO: Urmărim tendințele generale din piață și căutăm să rămânem flexibili în a furniza soluții cât mai eficiente, indiferent de complexitatea proiectelor.

AFP: Care sunt serviciile cel mai recent adăugate în portofoliul dvs și pe care le promovați în această perioadă?
INFOLIERI.RO: Acestea sunt serviciile de fullfilment, destinate jucătorilor din comerțul online, apoi serviciile de înfoliere atât de tip flow pack cât și la cald, serviciile de co-packing sau ambalările, etichetările, înfolierea de produse diverse sau care fac parte din campanii de destocare sau trade marketing și nu în ultimul rând, serviciile de depozitare și warehouse management – suntem interesați de clienți care își doresc să externalizeze serviciile de depozitare, fulfillment și logistică.

AFP: Care sunt cele mai importante provocări ce pot influența o afacere cu activitățile dvs?
INFOLIERI.RO: Antreprenoriatul înseamnă să conviețuiești cu provocările zilnic, dar și să le transformi într-o sursă permanentă de motivație și energie! În acest sens gândim constant soluții astfel încât să dispersăm riscurile afacerii printr-o continuă perfecționare a procedurilor interne, să diversificăm paleta de servicii și structura de vânzări și să fim deschiși în a privi fiecare provocare ca pe o sursă importantă de învățare și perfecționare!

AFP: Ce impact a avut pandemia asupra afacerii dvs?
INFOLIERI.RO: Unele segmente de piață au fost afectate simțitor și credem că a fost o ocazie de resetare și contemplare pentru mulți antreprenori care și-au văzut veniturile afectate semnificativ. Am reanalizat prioritățile, am căutat să abordăm segmente de piață care nu au fost afectate sau chiar s-au dezvoltat și am reluat/intensificat paradoxal – pentru unii – promovarea serviciilor noastre.

AFP: Ce oportunități vedeți în prezent și pe termen lung?
INFOLIERI.RO: Odată ce piața e informată – direct sau indirect – de seriozitatea și calitatea serviciilor prestate, volumul de solicitări și oportunități crește organic. Observăm aceste lucruri de la o săptămână la alta. Sunt din ce în ce mai multe societăți care au nevoie de externalizarea serviciilor de fulfillment, depozitare, chiar și de împachetari, pe care le putem deservi direct.

AFP: Dacă ar veni un tânăr și v-ar spune că sunteți modelul său în viață și că visează să fie întreprinzător ca dvs, ce sfaturi i-ați da? Cum i-ați defini succesul?
INFOLIERI.RO: Să nu renunțe să viseze la obiectivele lui, să nu suprime “copilul” creativ chiar dacă ajunge în etapele următoare ale vieții, să fie deschis spre învățare și acumulare de cunoștințe indiferent de nivelul la care ajunge în viață, să înțeleagă puterea cuvintelor și în acest sens mesajele pe care le transmite echipei sau colaboratorilor să fie fundamentate pe naturalețe și adevăr, să nu uite să păstreze zâmbetul din priviri indiferent de circumstanțe. Să urmeze aceste sfaturi și succesul va fi o stare normală în viața lui.

AFP: Aveți un mesaj pentru concurență?
INFOLIERI.RO: Respect! Împreună vom fi mai buni!

AFP: Un gând pentru viitorii dvs clienți.
INFOLIERI.RO: Oferim servicii de încredere, profesionalism și flexibilitate în găsirea soluțiilor optime. Mulțumim pentru oportunitate!

www.infolieri.ro
contact@infolieri.ro
0720 317 937; 0723 313 072

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide