Johnson Tape oferă benzi adezive la cel mai bun raport preț-calitate din țară

Johnson Tape este un distribuitor cu peste 21 de ani de experiență pe piața românească, reușind să se remarce prin calitate și prețuri competitive pe segmentul benzilor adezive. Compania a fost expozant în cadrul Pack Show (11-14 mai, Romexpo), acolo unde Berro Mohammad, directorul general al Johnson Tape, ne-a oferit informații importante despre produsele și activitatea companiei.

Brandul Johnson Tape a fost înființat în anul 1999 și a debutat pe piață cu benzi adezive și produse conexe, specializându-se în timp pe benzile adezive destinate producătorilor de ambalaje. Johnson Tape importă produsele comercializate în România din Europa și China, însă plănuiește ca în 2023 să își instaleze o linie de producție pentru fabricarea benzilor adezive proprii. Berro Mohammad, directorul general al Johnson Tape, a prezentat astfel activitatea companiei: „Facem import-export și distribuim, dar avem grijă ca produsele să fie de calitate, deoarece aceasta a făcut ca brandul să devină mai popular”. Clienții Johnson Tape vin mai ales din domeniul de packaging, iar cel mai nou produs din portofoliul său este banda adezivă pânzată de 48 mm x 20 m, de culoare gri, realizată din material textil. Aceasta este ideală pentru munca în depozit și pentru ambalarea coletelor, oferind o rezistență crescută și aderență perfectă pe diferite suprafețe, inclusiv pe hârtie, carton și plastic. Adezivul benzii este foarte puternic, fiind rezistent la praf, gheață și congelare.

Cel mai bine vândut produs din portofoliul Johnson Tape este banda adezivă acrilică (transparentă, cu adeziv acrilic pe bază de apă), asigurând aderență permanentă pe o varietate mare de materiale, inclusiv plastic, hârtie (carton), metal, sticlă sau lemn. Benzile cu adeziv acrilic sunt foarte rezistente la temperaturi extreme și au proprietatea de a crește aderența în timp, după efectuarea prizei complete. Banda adezivă acrilică comercializată de Johnson Tape este un produs ecologic, are un nivel de performanță înalt și este o alegere sigură și mai puțin costisitoare. Aceasta nu necesită măsuri suplimentare de siguranță așa cum este cazul benzilor cu adeziv solvent și poate fi depozitată și utilizată pentru perioade lungi de timp, fără a-și pierde proprietățile. Johnson Tape plănuiește ca în lunile următoare să își completeze portofoliul și cu benzi adezive din hârtie reciclată, 100% ecologică.

Oferta distribuitorului include și benzi adezive colorate cu adeziv acrilic (48 mm x 82 m, culori: verde, roșu, galben, indigo etc.) ideale pentru ambalarea coletelor într-un mod ce îl atenționează pe manipulatorul cutiei să trateze cu atenție sporită coletul. Un produs ales în mod special de clienții care preferă materialele ecologice este și banda adezivă de hârtie (24 mm x 40 m), ideală pentru aderența pe suprafețe din carton și plastic. Aceasta este disponibilă în dimensiunile de 48 mm x 40 m/48 mm x 20 m, pe culoare galbenă și albă. Un produs special al portofoliului distribuitorului este și banda adezivă FRAGIL (48 mm x 82 m) transparentă, albă sau în diferite culori pentru ambalarea articolelor fragile, mesajul „FRAGIL” fiind vizibil în mod repetitiv pentru a asigura atenție sporită la manipularea coletului. În plus, aceasta dispune de suport BOPP cu adeziv acrilic, considerat a fi cea mai ecologică soluție de acest tip. Johnson Tape comercializează și benzi adezive hot melt, benzi adezive invizibile, benzi adezive pentru sigilare, benzi dublu adezive și dublu adezive buretate, dar și benzi izoliere sau scotch pentru birotică. Compania distribuie totodată și adezivi de tip gel, mănuși de uz casnic, becuri LED, folii stretch pentru paletizat (2,8 kg) și elastice din cauciuc natural.

Berro Mohammad îi invită pe producătorii de ambalaje să profite de calitatea înaltă a produselor Johnson Tape: „Benzile noastre adezive sunt de o calitate foarte bună, cu cel mai bun raport preț-calitate din țară. Piața este deschisă și se poate verifica, avem stocuri permanente și livrăm prin curier în 24 de ore oriunde în țară.

# Comanda minimă este de o cutie, un bax, care are 72 de role. Pentru producători și pentru redistribuitori avem o altă politică și prețurile sunt foarte bune”.

Date de contact:
Tel.: 0721 663 300
E-mail: office@johnsontape.ro
www.johnsontape.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide