Koehler contribuie la un viitor mai sustenabil prin dezvoltarea unei alternative la ambalajele din plastic

În fiecare an, nenumărate tone de deșeuri din plastic ajung în oceane, unde sunt preluate de curenții marini care creează insule de gunoaie ce pot ajunge să măsoare cât Europa Centrală. Problema pe care o ridică munții de deșeuri i-a determinat pe producătorii de ambalaje să se îndrepte către materiale alternative. 
Koehler Paper Group creative board
Koehler Paper Group creative board

 

Unul dintre cei mai apreciați furnizori este Koehler Paper Group din Germania, care produce anual peste 500,000 de tone de hârtie specială. Pentru a contribui la găsirea unor soluții sustenabile de ambalare, compania lucrează la dezvoltarea unei game de hârtie cu proprietăți de barieră ce va permite înlocuirea plasticului din componența ambalajelor. O importanță deosebită în acest sens o are programul Green Coating Collaboration, pe care Koehler îl derulează în colaborare cu Universitatea Tehnică din Darmstadt. Printre realizările acestui departament de cercetare și dezvoltare extins se numără și crearea primei hârtii termice aprobate pentru contactul direct cu produsele alimentare. Fabricată din fibre 100% secundare, hârtia Blue4est® este disponibilă în diverse culori și poate fi utilizată în numeroase aplicații. 

Koehler Paper Group flexible packaging
Koehler Paper Group flexible packaging


Grupul a fondat în 2012 și filiala Koehler Renewable Energy, care operează o serie de centrale de cogenerare pe biomasă și parcuri eoliene cu scopul de a produce energie electrică din surse regenerabile.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide