Lecta a lansat gama de cartoane Diva Art pentru ambalajele de lux

Lecta – producător internațional de hârtie pentru etichete, ambalaje flexibile și imprimare comercială – a creat o gamă versatilă de cartoane Solid Bleached Sulfate (SBS - sulfat solid înălbit) cu finisaj de mătase: Diva Art (cretat pe o singură parte) și Diva Art Duo (cretat față/verso), pentru proiecte grafice creative și sustenabile. SBS este cel mai scump și de cea mai bună calitate substrat din carton, este produs din celuloză de lemn virgin înălbită și poate fi utilizat ca barieră împotriva umidității.

Materiile prime, funcționalitatea și tehnicile de imprimare sunt factori fundamentali în alegerea unui tip de ambalaj – peste 80% dintre deciziile de cumpărare sunt luate la raft, drept urmare prezentarea produsului este esențială pentru identificarea brandului. Gama Diva Art de la Lecta a fost concepută atât pentru aplicații grafice cât și pentru ambalaje de lux, ambele variante putând fi ușor prelucrate și asigurând performanțe superioare pe întreaga durată a producției. Diva Art și Diva Art Duo sunt comercializate pe alb, au o textură fină, permit reproducerea culorilor vibrante și sunt compatibile cu majoritatea proceselor de înnobilare, printre care și laminarea, embosarea sau flocarea (depunerea fibrelor foarte fine pe o suprafață acoperită cu adeziv pentru obținerea texturilor de piele de căprioară, fetru sau catifea).

Gama Diva Art a fost dezvoltată pentru imprimarea offset, flexografică și digitală, asigurând performanțe excelente la finisare și manipulare. Calitatea remarcabilă a imprimării, atât în cazul textului cât și al imaginilor color, o face ideală pentru proiecte creative de design grafic, comunicare, inclusiv coperte de cărți, dosare, etichete, cărți poștale și felicitări sau ambalaje pentru produse cosmetice, parfumuri, băuturi sau ciocolată și dulciuri premium. În plus, utilizând Diva Art și Diva Art Duo, consumatorii și producătorii optează pentru un produs natural, regenerabil și reciclabil.

Varianta Diva Art este disponibilă în gramaje cuprinse între 220 și 350 g/mp, iar Diva Art Duo este comercializată în gramaje ce variază între 250 și 380 g/mp, ambele fiind certificate PEFCTM sau FSC C011032.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide