Masa de taiat IECHO model TK4S, cea mai buna alegere pentru prelucrarea materialelor de format mare

Mesele de taiat produse de compania chineza IECHO cu sediul in Hangzhou City se bazeaza pe un concept de design modular care este unic pe piata – flexibil si usor de extins. Astfel, utilizatorii isi pot configura sistemele de taiere digitale in functie de cerintele individuale de productie si pot gasi solutia de taiere potrivita pentru fiecare dintre aplicatiile lor. De asemenea, ei pot investi intr-o tehnologie de taiere robusta si rezistenta in timp. Firma ofera mese de taiat digitale elegante si de inalta precizie pentru materiale flexibile, cum ar fi tesaturi, piele, mochete, placi de spuma, cauciuc etc.

Mesele de taiat produse de compania chineza IECHO cu sediul in Hangzhou City se bazeaza pe un concept de design modular care este unic pe piata – flexibil si usor de extins. Astfel, utilizatorii isi pot configura sistemele de taiere digitale in functie de cerintele individuale de productie si pot gasi solutia de taiere potrivita pentru fiecare dintre aplicatiile lor. De asemenea, ei pot investi intr-o tehnologie de taiere robusta si rezistenta in timp. Firma ofera mese de taiat digitale elegante si de inalta precizie pentru materiale flexibile, cum ar fi tesaturi, piele, mochete, placi de spuma, cauciuc etc.

Aceste echipamente de la IECHO pot fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii cum ar fi: grafica si elemente de semnalistica, ambalaje imprimate, interioare auto, expozitii si montaje, diverse alte interioare, imbracaminte, panouri acustice, pasla PET, materiale compozite.

Pentru prelucrarea materialelor de format mare, masa de taiat modelul TK4S este cu siguranta cea mai buna alegere pentru orice companie interesata. Beneficiaza de cateva caracteristici care o fac deosebita.

Pentru actionarea celor doua traverse de mari dimensiuni care sustin capetele de prelucrare echipamentul este prevazut cu doua motoare pe axa X cu tehnologie de echilibrare, ceea ce face ca transmisia sa fie mai stabila si mai precisa.

In plus, panourile de comanda sunt pozitionate pe partea laterala a corpului mesei de taiat, ceea ce faciliteaza mentenanta. Aria de lucru are o suprafata variabila, la dorinta clientilor putand fi adaugata o zona modularizata de lucru.

Sinele pe care se deplaseaza traversele sunt fixate pe o structura tip fagure (realizata din aliaj pentru avioane) prin care circula aer si astfel se mentine o temperatura constanta, ceea ce contracareaza efectul de dilatare si contractare. Inclusiv masa de prelucrare este realizata din aceasta structura tip fagure. Astfel se asigura planeitatea suprafetei de lucru, chiar si pentru materiale de prelucrat de foarte mari dimensiuni. TK4S permite, la solicitarea clientului, extinderea suprafetei de lucru prin adaugarea unor extensii ce vor permite taierea unor materiale pana la dimensiunea de 4.900 mm.

Totodata sistemul ofera cea mai buna varianta pentru prelucrarea automata simultan cu mai multe operatiuni, oferind o mare precizie pentru taiere completa, semitaiere, gravare, biguire, canelare si marcare. Dispune de optiuni de sistem de alimentare, banda transportoare, de stivuitor si de eliminare pentru materialele prelucrate.

Masa de taiat TK4S de la IECHO este livrata impreuna cu diverse instrumente de prelucrare a materialelor:

Instrumentul universal de taiere (IECHO UCT) care este capabil sa taie perfect materiale cu grosimea de pana la 5 mm. In comparatie cu alte instrumente de taiere acesta este cel mai rentabil permitand cea mai mare viteza de taiere si cel mai mic cost de intretinere. Mansonul de protectie prevazut cu arc asigura precizia taierii.

Instrumentul de biguire (IECHO CTT) utilizat pentru plierea materialelor ondulate. Controlat prin software-ul de taiere, instrumentul poate taia materialele ondulate de-a lungul structurii lor sau in directia opusa. Astfel acesta ofera o biguire de mare finete fara a aduce prejudicii suprafetei materialului ondulat.

Instrumentul de taiere in V (IECHO V-CUT) este proiectat special pentru prelucrarea prin taiere in V pe materiale ondulate, fiind capabil sa efectueze taieturi la unghiuri de 0°, 15°, 22,5°, 30° si 45°.

Instrumentul de frezare (IECHO RZ), fiind dotat cu ax din import, are o viteza de rotatie de 60.000 rpm. Freza actionata de un motor de inalta frecventa poate fi utilizata pentru taierea materialelor dure cu grosimea maxima de 20 mm. Instrumentul este functional nonstop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Este echipat cu un dispozitiv personalizat ce curata praful si resturile acumulate in timpul productiei, iar sistemul de racire cu aer prelungeste longevitatea lamei.

Instrumentul oscilant pneumatic (IECHO POT) actionat de aer comprimat si avand cursa de 8 mm este utilizat in special pentru taierea materialelor dure si compacte. Echipat cu diferite tipuri de lame, acesta poate realiza diferite efecte de prelucrare si poate taia materiale cu lungimea de pana la 110 mm cu ajutorul lamelor specializate.

Instrumentul de taiere semiadanca (IECHO KCT) este utilizat in principal pentru taierea materialelor din vinil si face posibila taierea partii superioare a materialului fara a deteriora partea inferioara. Permite o viteza mare de taiere pentru prelucrarea materialului.

Instrumentul oscilant electric (IECHO EOT) este foarte potrivit pentru taierea materialului de densitate medie. In combinatie cu diferite tipuri de lame, IECHO EOT poate fi utilizat pentru taierea diferitelor materiale si este capabil sa taie cu o raza minima de 2 mm.

Totodata, masa de taiere TK4S este prevazuta cu cateva sisteme care o fac speciala. Dintre ele mentionam in primul rand sistemul de taiere cu doua traverse ceea ce poate creste foarte mult randamentul productiei. In plus, sistemul automat de schimbare a instrumentelor asigura schimbarea facila a acestora. Astfel, mai multe tipuri de capete se pot schimba in functie de nevoie fara interventia umana. Echipamentul dispune de pana la noua tipuri diferite de freze care pot fi plasate automat in suportul de prelucrare. Mai mult, adancimea taieturilor realizate de instrumentul de taiere poate fi controlata cu precizie prin sistemul automat de initializare a cutitului (AKI). Nu in ultimul rand, sistemul de control al miscarii, CUTTERSERVER, permite realizarea taierii uniforme in forma de cerc sau curbe perfecte.

Masina de taiat TK4S este disponibila in Romania prin intermediul S.C. NOVMAR CONSULT SERVICE S.R.L. telefon 0760-447 464, e-mail: office@novmar.ro.

 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide