Mitsubishi HiTec Paper primește prestigiosul premiu german „Environmental Award of the Economy 2021”

Fabrica de hârtie din Flensburg a Mitsubishi HiTec Paper Europa – filială a Mitsubishi Paper Mills Japonia, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de hârtie de specialitate – a primit pe data de 2 noiembrie 2021 premiul „Environmental Award of the Economy 2021” pentru producția de hârtie sustenabilă cu proprietăți de barieră barricote® din partea Societății pentru Studiul și Dezvoltarea Economiei din landul german Schleswig-Holstein. Acest premiu este unul dintre cele mai vechi și mai prestigioase premii de acest tip din Germania și constă într-un relief realizat din bronz de sculptorul german Georg Engst și o diplomă.

Juriul independent însărcinat cu desemnarea câștigătorului și-a motivat astfel alegerea: „Hârtia cu proprietăți de barieră pentru ambalajele destinate contactului direct cu alimentele, dezvoltată și produsă în fabrica Mitsubishi HiTec Paper din Flensburg, poate fi reciclată împreună cu alte deșeuri din hârtie reprezentând astfel o contribuție inovatoare a companiei la problema reducerii volumului de deșeuri”. Mitsubishi HiTec Paper oferă o întreagă gamă de hârtii cu proprietăți de barieră, dezvoltate în strânsă colaborare cu marii producători de alimente, mașini de ambalat și procesatori. Cu proprietăți de barieră eficiente împotriva vaporilor de apă, a grăsimilor și uleiului, a oxigenului și aromelor, precum și a migrării uleiului mineral (disponibile în diferite combinații), hârtiile barricote sunt potrivite atât pentru ambalajele primare, cât și pentru cele secundare.

Dr. Dieter Becker, directorul departamentului New Business Development din cadrul Mitsubishi HiTec Paper, a oferit mai multe informații: „Suntem foarte încântați să primim acest premiu care atestă angajamentul nostru față de sustenabilitate și inovație. Prin hârtiile noastre barricote contribuim pe deplin la un viitor fără deșeuri. Acestea nu asigură doar proprietăți de barieră excelente și capacități remarcabile de termosigilare, ci sunt și complet reciclabile și 100% potrivite pentru economia circulară. În același timp, hârtiile noastre cu proprietăți de barieră sunt 100% lipsite de filme din plastic, fluorocarburi, hidrocarburi clorurate și agenți de albire. Suntem încântați de faptul că putem să lucrăm cu alte mari branduri în proiecte de succes la transformarea ambalajelor din plastic în ambalaje din hârtie. În acest fel, aducem o contribuție valoroasă la soluțiile de ambalare sustenabile și ecologice ale viitorului”.

Dr. Philipp Murmann, președintele Societății pentru Studiul și Dezvoltarea Economiei din landul german Schleswig-Holstein, a declarat: „Din 1984, societatea noastră a reușit să acorde acest premiu de 74 de ori. Exemplul companiei Mitsubishi HiTec Paper din Flensburg, care dezvoltă și produce materiale ecologice pe bază de hârtie pentru ambalarea produselor alimentare, este o dovadă a forței inovatoare a economiei noastre”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide