Mondi și Heiber + Schröder lansează echipamentul de ambalare automată eComPack

Producătorul global de hârtie și soluții de ambalare Mondi – în parteneriat cu Heiber + Schröder, producător de tehnologie de formare a ambalajelor de tip tăviță și a cutiilor cu fereastră – a lansat echipamentul de înaltă performanță eComPack pentru împachetarea automată în plicurile din carton ondulat Mondi EnvelopeMailer a diverselor articole destinate comerțului electronic.

Piața comerțului electronic a crescut semnificativ în ultimii ani, reprezentând aproximativ 20% din vânzările globale de retail în 2021. Varietatea mare de bunuri distribuite sporește complexitatea ambalării și necesită soluții versatile, de diferite dimensiuni și forme. În plus, odată cu creșterea costului forței de muncă, nevoia de a utiliza mașini de ambalare în comerțul electronic este mai accentuată ca niciodată. eComPack oferă o soluție dedicată ambalării automate a plicurilor EnvelopeMailer de la Mondi, lansate în 2020 și concepute pentru împachetarea în siguranță a articolelor unice sau multiple, cu forme dreptunghiulare sau neregulate de până la 7 cm înălțime.

Mondi a colaborat cu producătorul german de soluții de automatizare Heiber + Schröder pentru dezvoltarea unei mașini automate de ambalare de mare viteză care să îndeplinească cerințele în materie de eficiență și siguranță necesare în comerțul electronic. eComPack a fost concepută pentru a oferi eficiență și fiabilitate în operațiunile de comerț electronic de dimensiuni medii și mari și poate procesa până la 500 de colete pe oră datorită unui flux automat de ridicare, umplere și închidere. Sistemul poate procesa o gamă diversă de produse, utilizând un singur model de ambalaj adaptabil în înălțime, disponibil în diferite dimensiuni. eComPack reușește să dubleze numărul coletelor procesate într-o oră, răspunzând astfel cererii de automatizare pe segmentul ambalajelor din hârtie în operațiunile de comerț electronic. Noul utilaj completează perfect soluția de ambalare complet reciclabilă din carton ondulat EnvelopeMailer de la Mondi. Echipamentul se remarcă totodată prin amprenta la sol redusă și prin simplitatea operării și a întreținerii.

Tarik Aniba, director de vânzări și marketing în cadrul Mondi Corrugated Solutions, a declarat: „În lumea în continuă dezvoltare a comerțului electronic, combinația dintre un produs excelent pe bază de hârtie și o mașină de ambalare automată eficientă și economică este un factor cheie de diferențiere pentru clienții noștri. Cu eComPack, clienții noștri își vor dubla producția și vor optimiza operațiunile de ambalare în centrele de desfacere care manipulează volume mari”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide