PACCOR transformă provocările deșeurilor din plastic în soluții

PACCOR, un jucător global de top în industria ambalajelor, a lansat proiectul denumit „Evenimente circulare”. Această inițiativă promovează importanța reciclării și oferă organizatorilor de evenimente oportunitatea de a transforma produsele din plastic de unică folosință în resurse valoroase pentru produsele viitoare.

Întregul proces este alcătuit din pașii următori: recipientele din plastic pentru băuturi și alimente folosite în timpul evenimentelor mari cum ar fi concertele, spectacolele și întrecerile sportive sunt colectate și transportate către parteneri specializați în reciclare, fiind astfel evitată poluarea mediului înconjurător prin debarasarea acestora la gropile de gunoi sau prin incinerare. Ulterior, materialul este utilizat în fabricile PACCOR pentru a produce noi recipiente din material 100% reciclat (rPET).

Din iunie 2021, PACCOR transformă paharele și tăvile din plastic folosite de Cojean, un lanț francez de restaurante, într-o sursă pentru noi produse din plastic. Soluțiile inovatoare au fost furnizate de Tri.O & Greenwhishes, care sprijină companiile în gestionarea, recuperarea și reciclarea deșeurilor lor în Franța.

Soluțiile PACCOR răspund tendințelor actuale ale pieței. Cu peste 3 700 de angajați în 18 țări, multinaționala dezvoltă soluții inovatoare și sustenabile de ambalare a produselor alimentare. PACCOR contribuie astfel la conservarea și transportarea în siguranță a alimentelor, conducând tranziția către o economie circulară.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide