Print Consult si partenerii sai

La Târgul din Bruxelles -- Labelexpo Europe 2023 -- echipa Afaceri Poligrafice s-a bucurat de intalnirea cu amfitrionul Gabor Bereczki, reprezentant Print Consult (Timisoara), care ne-a condus la standurile partenerilor sai occidentali. Redam mai departe esenta conversatiilor purtate cu fiecare dintre ei cu increderea ca veti descoperi o multitudine de optiuni de colaborare cu Print Consult, pe care nici nu le-ati banuit

NANOVIS – partenerul din Elvetia
CEO Nanovis GmbH, dna Claudia Marcoli ne-a facut urmatoarea prezentare la stand a produselor sale ecologice, nevolatile si reciclabile: „Producem sisteme de curatare pentru curatarea zilnica a fiecarui instrument de imprimare contaminat. Iar unul dintre marile avantaje este ca dispunem de un agent de curatare fara solventi; si avem un sistem de reciclare integrat care elimina continuu cerneala din agentii de curatare; si, prin urmare, agentul nostru de curatare poate fi folosit pe o perioada nelimitata. Nu trebuie sa schimbati niciodata agentul de curatare si singurul deseu rezultat este de asemenea neagresiv cu mediul. Apoi, iata pudra noastra alba. Aceasta pudra indeparteaza cerneala din agentii de curatare. Pentru curatare avem un sistem automat. Se pune piesa murdara inauntru si procesul de curatare incepe automat, dupa care avem si un sistem manual de curatare prin care se curata rapid piesele cu o perie. Am creat si un echipament de curatare special conceput pentru HP Indigo pentru imprimarea digitala. Numele acestui echipament este Bella. In urma cu aproximativ doua luni am devenit partenerul oficial al HP Indigo. Nanovis are 30 de distribuitori in lume iar Print Consult este distribuitorul pentru Romania.”

Dl Gabor Bereczki de la Print Consult şi dna Claudia Marcoli, CEO NANOVIS

LABELTECH – Partenerul din nordul Italiei
Gabrielle D’Onofrio, CEO al companiei italiene cu sediul in Castano Primo din provincia Milano a achizitionat compania in 2011 si i-a schimbat numele in Labeltech. Compania se ocupa specific de dezvoltarea electronica si software a masinilor de taiat/rebobinat IT350/450/550 pentru care a achizitionat proiectarea si productia de la CDS Italia in ianuarie 2011.

Labeltech considera ca personalizarea este cheia indeplinirii cerintelor clientului la cel mai mic cost; asa ca, in loc de mai multe modele cu utilizari si performante diferite, ofera doar un singur model de baza de uz general de ultima generatie atat pentru suportul hartiei, cat si al foliei de plastic, impreuna cu o gama larga de accesorii. Compania produce slittere si rebobinatoare ORTLES, masini de conversie SELVIO, stante EIGER, rebobinatoare bidirectionale SCILIAR si sisteme de ridicare cu tambur. Urmare a vizitarii standului de la Labelexpo, dl D’Onofrio ne-a explicat ca detalii mai multe vom putea gasi pe YouTube cautand canalul LabelTech.

Dl Gabor Bereczki de la Print Consult şi dl Gabrielle D’Onofrio, CEO LABELTECH

DECOSYSTEM – Partenerul din inima Italiei
Compania DeCoSystem s.r.l. si-a inceput activitatea in 2001 cu scopul de a dezvolta tehnologii de viziune artificiala pentru controlul calitatii produselor imprimate digital, offset sau flexo. Astazi, DeCoSystem este o companie internationala, iar produsele sale sunt recunoscute la nivel mondial ca sisteme de inspectie a imprimarii de nivel superior pentru intreaga industrie de packaging.

Domnul Lombardi Massimiliano, director global de vanzari ni se adreseaza in standul sau de la targul Labelexpo: „Ne-am intors pe piata etichetelor in urma cu trei ani. Acum la Bruxelles prezentam toate seriile noastre implicit Sistemul Sentinel caracterizat prin acea setare rapida a sistemului de inspectie al imprimarii de pe etichete, sistem care acum permite operatorului sa obtina toate coordonatele intr-o singura etapa. Aceasta este vestea cea mare cu care am venit la acest mare targ.” Sistemul nostru odata instalat in echipamentul dv de imprimare asigura evitarea risipelor si implicit a prisoaselor. Astfel vor fi evitate si deseurile la finisare, deci veti fi siguri ca veti livra clientilor produse fara eforturile din trecut. Este un sistem total flexibil permitand si managementul.”

ZECHER – Partenerul din Paderborn, Germania
Dl Thomas Reinking, Director de Vanzari, ne-a intampinat la standul companiei cu urmatoarele cuvinte: „Compania mea implineste anul acesta 75 de ani si este lider mondial pe segmentul producerii rolelor anilox. Cea mai buna calitate de imprimare a fost obtinuta de rolele noastre anilox – nu cu cel mai mic pret, dar cu cea mai inalta calitate. Dl Zecher a fost fondatorul rolelor anilox in urma cu 75 de ani; a fost primul om din lume (Zecher – brandul  nostru) care a produs role anilox. Primul client a fost compania W & H. W & H este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de imprimare din industria de print. Si el a fost primul om impreuna cu care a lucrat aceasta companie pentru ca au cerut o rola care sa intinda cerneala pe un substrat. A fost prima data cand lucrurile s-au facut in acest mod. Suntem liderul absolut, nu doar in Germania, ci in intreaga lume, mai putin America de Nord, dar vindem in America de Sud, vindem in Africa, vindem in Europa de Est. Vindem in China, in Australia. Avem o foarte buna colaborare cu partenerul nostru de stand, firma Ulmex, pentru curatarea laser a rolelor anilox.”

Dl Gabor Bereczki de la Print Consult şi dl Thomas Reinking, Director de Vânzări ZECHER

ULMEX – Partenerul din Ulm, Germania
Ulmex Industrie System GmbH & Co este o companie fondata in 1999, cu sediul central in Ulm, Germania, avand o filiala si in Italia, si care este specializata in furnizarea de componente tehnice, consumabile, echipamente, piese de schimb si servicii pentru sectoarele de ambalaje, ambalaje flexibile, imprimare flexo si rotogravura. Compania produce si garnituri pentru camera racletei si mansoane din elastomer pentru imprimare flexografica. 1500.”  

CEO-ul Angelo Maggi ne relateaza cu mandrie: „Suntem prezenti la expozitia Labelexpo 2023 cu tehnologia noastra pentru masina de curatat laser anilox. Acest echipament a fost dezvoltat impreuna cu compania Zecher pentru a le oferi clientilor nostri cea mai buna tehnologie pe care o putem oferi in acest moment, precum si siguranta in procesul de curatare a ceramicii. Dispunem de doua modele momentan: Evolux Plus, iar ceea ce expunem aici la targ este noul nostru model, Evolux Compact 1500.”  

 

 

 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide