Un nou cutter Zünd G3 a fost instalat cu succes în Anglia

Furnizorii de servicii de print și profesioniștii din industria grafică sunt mereu în căutare de inovații tehnice pentru a deschide noi oportunități, piețe și aplicații. Printre acești furnizori se numără și Design Packaging Group Limited, care începând cu anul 1988 proiectează și produce o gamă variată de ambalaje speciale pentru clienți din întreaga lume.

Unitățile de producție ale companiei din West Sussex, Anglia, care se întind pe o suprafață de 36 000 metri pătrați, oferă soluții complete de ambalare de înaltă calitate.

La sfârșitul anului 2018, James Budd – directorul general al companiei – a citit o broșură adusă la sediu de către un reprezentant Zünd și a rămas impresionat de varietatea materialelor pe care le pot prelucra cutterele digitale Zünd, de la acrilice la carton și textile. La fel de variate sunt și modalitățile de procesare, de la tăiere, biguire și perforare la frezare și tăiere cu laser. În urma unei vizite la sediul din Elveția al producătorului de echipamente și a unei demonstrații live, Budd a optat pentru modelul G3.

Cutter-ul flatbed Zünd G3 este construit la cel mai înalt standard de calitate elvețiană, reprezentând esența conceptului modular Zünd. Echipamentul poate fi dotat cu numeroase scule, module, sisteme de transport material sau recunoaștere optică pentru maximum de productivitate în orice combinație de aplicații și materiale. Astfel se pot monta simultan pe capul de tăiere 3 scule și module, inclusiv marcare, cuțit fix, oscilant sau rotativ, până la sistem de frezare, dimensiunile mesei de tăiere pornind de la 1300 x 1600 mm până la 3200 x 3200 mm.

Instalarea în urmă cu doar câteva luni a cutter-ului digital Zünd G3 permite companiei Design Packaging să își mențină serviciile la cel mai înalt nivel de calitate. „O nouă comandă pe care o primim astăzi, de exemplu, este preluată și trimisă la designerii noștri pentru ca aceștia să proiecteze cutiile conform cerințelor clientului, apoi este produsă și livrată până la sfârșitul zilei de lucru următoare, totul fiind posibil datorită vitezei și preciziei oferite de cutter-ul Zünd. Versatilitatea echipamentului a fost pentru noi factorul care ne-a determinat să investim în modelul G3, în special posibilitatea de a schimba modulele pentru a tăia diferite materiale”, a declarat James Budd.

Produsele Zünd sunt comercializate în România de Mons Medius Investment.
www.mons-medius.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide