UPM Raflatac extinde gama de produse pentru realizarea etichetelor din industria alimentară

UPM Raflatac introduce pe piața europeană patru materiale noi care vor extinde gama de produse pentru realizarea etichetelor din industria alimentară, oferind în același timp mai multe opțiuni pentru proprietarii de mărci și designerii de ambalaje.

Synthermal Clear Plus este o folie termică de înaltă claritate, care asigură o vizibilitate excelentă a produsului. Fiind destinată ambalajelor alimentare, folia nu conține Bisphenol A (BPA) și Bisphenol S.

Alimentele premium au nevoie de etichete de calitate care pot reflecta caracteristicile unei mărci de lux. În același timp, atât consumatorii cât și proprietarii de mărci caută din ce în ce mai mult să facă alegeri mai prietenoase cu mediul înconjurător. Pentru a răspunde acestei cerințe, UPM Raflatac introduce trei noi materiale texturate pe bază de hârtie care evidențiază calitatea produselor pe care se aplică etichetele. Antique Food-FSC are o textură fină, Fleur de Coton Food-FSC are un aspect natural, iar Multiprint Food-FSC este satinat. Toate cele trei materiale pot fi embosate pentru un rezultat final spectaculos.

Noile produse pe bază de hârtie sunt certificate FSC(TM), ceea ce garantează faptul că materia primă provine din păduri gestionate în mod sustenabil. Ca și în cazul Synthermal Clear Plus, siguranța alimentară a fost esențială în dezvoltarea acestor materiale și toate sunt în conformitate cu cele mai recente reglementări UE privind siguranța alimentelor.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide