VPF a lansat un adeziv hot melt inovator pe bază de cauciuc

VPF - specialistul german în materiale adezive - își extinde gama de produse cu noul adeziv hot melt denumit HM357, special dezvoltat pentru aplicații care necesită o rezistență ridicată.

Adezivul transparent pe bază de cauciuc sintetic a fost introdus pe piață în urma unei serii extinse de teste, în cadrul cărora accentul a fost pus pe rezistența acestuia în aplicații precum etichetele de tip mâner. Rezultatele au fost convingătoare: adezivul a dovedit o rezistență de peste 200 de ore, fiind în conformitate cu standardul FTM8 și asigurând în același timp o prelucrare ușoară (de exemplu, ștanțare) a suportului pe care este aplicat, fie că este vorba despre hârtie sau film.

Adezivul prezintă, de asemenea, valori foarte ridicate în ceea ce privește aderența: 21 N/ 25 – conforme cu standardul FTM9 – aceasta fiind măsurată prin depunerea adezivului pe un film PP90 și apoi prin aplicarea pe o suprafață din sticlă. Temperaturile pentru utilizarea optimă a acestui adeziv se situează între valorile de -30°C și +80°C, produsul fiind mult mai stabil decât ceilalți adezivi de pe piață, destinați aceluiași tip de aplicație.

Adezivul HM357 este aprobat de standardul REACH pentru contactul direct cu produsele alimentare, atât pe suprafețele uscate și non-grase cât și pe cele umede.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide