Zipper bags – cea mai igienică soluție în timpul pandemiei

Pungile cu fermoar – zipper bags – sunt ambalajul universal transparent la care poți apela cu încredere oricând pentru depozitarea și protejarea alimentelor uscate sau a gustărilor, fiind potrivite chiar și pentru sandvișul de la job. Fie că lucrezi într-un birou, laborator, aeroport sau depozit, fie că le păstrezi pentru acasă, zipper bags sunt ideale datorită rezistenței lor combinate cu prețul foarte avantajos.

🔎 Aflați informații complete despre dimensiuni, prețuri și comenzi consultând oferta de pe site-ul www.zipper-bags.ro 🔍

Ambalarea incorectă a alimentelor în epoca pandemiei de Covid-19 poate fi un adevărat pericol pentru sănătatea ta și a familiei tale – pungile resigilabile comercializate de Color Systems îți protejează mâncarea de praf, murdărie, bacterii, viruși și de alte elemente străine care ți-ar putea contamina alimentele în diferite medii din afara sau din interiorul casei, prelungindu-le totodată termenul de valabilitate. Mai mult, pungile cu fermoar de dimensiuni variabile de la Color Systems pot fi refolosite, se sigilează ușor, sunt rezistente la rupere și perforare, polipropilena din care sunt realizate nu influențează gustul mâncării astfel depozitate, iar alimentele cu o bază lichidă sau congelate nu se vor scurge.

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, un român aruncă anual o cantitate de aproximativ 129 kilograme de mâncare – risipa de alimente devine un fenomen îngrijorător la nivel global în contextul epuizării resurselor planetei. Specialiștii au ajuns la concluzia că pungile cu fermoar pot păstra proaspete alimentele depozitate în frigider precum pizza timp de 3-4 zile, șunca timp de 7 zile, mezelurile timp de 3-5 zile sau hamburgerii timp de 1-2 zile. Ambalarea prin sigilare și depozitarea în siguranță a mâncărurilor gata preparate nu a fost niciodată mai ușoară.

Color Systems oferă clienților din România pungi cu fermoar concepute pentru a păstra prospețimea, pentru a proteja conținutul și pentru a ambala sau organiza diferite tipuri de produse alimentare și nealimentare, de la obiecte promoționale, măști de protecție, piese de schimb diverse, brelocuri și mostre de parfum, până la articole de mercerie, accesorii de pescuit, CD-uri, DVD-uri, cărți de vizită, semințe de plante, componente electronice, produse textile, mostre sau chiar cuie.

Color Systems îți întinde o mână de ajutor în toate aceste aplicații prin popularizarea și comercializarea pungilor transparente cu fermoar la prețuri foarte mici – acestea au o grosime de 40 de microni și sunt disponibile în mărimi diverse (între 40 x 60 mm și 340 x 400 mm, dimensiunea mică fiind cea pe care se află fermoarul) pentru a se plia pe orice tip de cerințe. Pungile puse la dispoziția clienților Color Systems pot fi închise ermetic printr-o simplă apăsare/presare și îți vor fi livrate în aproximativ 4-10 zile, cu posibilitatea unei reduceri de preț pentru comenzile mari.

Color Systems te ajută să îți protejezi întreaga familie și afacerea în timpul pandemiei. Practica a dovedit că pungile cu fermoar – zipper bags – sunt soluția cea mai igienică în materie de conservare și igienă a alimentelor și a altor produse/articole sensibile.

📳 0728 808 383; 0723 311 008
📬 suport@rapidocolor.ro; office@zipper-bags.ro
🎯 www.zipper-bags.ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide