Zipper bags – ideale chiar și pentru sandvișurile de la job

Pungile cu fermoar – zipper bags – sunt opțiunea ideală pentru depozitarea și transportarea alimentelor uscate sau a gustărilor în medii unde este necesară deschiderea și închiderea frecventă a recipientului

Oferta promoțională și prețurile sunt disponibile în site-ul www.zipper-bags.ro

 

Popularitatea acestor pungi se datorează nu doar prețului lor aproape zero, cât și rezistenței lor, dar și faptului că previn scurgerile sau accesul elementelor străine care ar putea contamina alimentele din interior. Pungile cu fermoar facilitează deci ambalarea și depozitarea în siguranță a alimentelor gata preparate, dar și a celor pregătite în confortul propriei case.

Un studiu din 2019 al Institutului Național de Sănătate Publică arată că fiecare român aruncă anual 129 kilograme de mâncare, adică aproximativ 350 grame de mâncare zilnic. Color Systems încurajează eliminarea risipei de alimente prin popularizarea și comercializarea pungilor transparente cu fermoar, care încetinesc degradarea produselor comestibile datorită depozitării corecte. Deseori dorim să consumăm doar jumătate din sandvișurile sau gustările pregătite pentru serviciu, iar o simplă pungă de plastic nu poate resigila etanș resturile rămase, drept urmare acestea își vor pierde gustul și prospețimea, procesul de degradare fiind accelerat de ambalarea incorectă.

Pungile resigilabile comercializate de Color Systems rezolvă această problemă întâlnită frecvent, împiedicând irosirea alimentelor, protejându-le de praf, murdărie sau bacterii, prelungind astfel termenul de valabilitate al alimentelor. Se dovedesc în plus a fi și economice deoarece pot fi refolosite. Pungile cu fermoar de dimensiuni variabile de la Color Systems se sigilează ușor, prezintă rezistență la rupere și perforare, materialul din care sunt realizate nu adaugă un gust secundar mâncării astfel depozitate, iar alimentele cu o bază lichidă sau congelate nu se vor scurge. Specialiștii au ajuns la concluzia că pungile cu fermoar pot păstra proaspete alimentele depozitate în frigider precum pizza timp de 3-4 zile, șunca timp de 7 zile, mezelurile pentru pregătirea sandvișurilor timp de 3-5 zile sau hamburgerii timp de 1-2 zile.

Practica a dovedit că pungile cu fermoar – zipper bags – sunt cele mai populare ambalaje din plastic pentru aplicații alimentare. Color Systems încurajează refolosirea lor și prelungirea termenului de valabilitate al alimentelor prin comercializarea pungilor pentru sandvișuri și gustări (grosime 40 microni) sub forma a 3 pachete economice a câte 100 de bucăți:

• PUNGA MICĂ ȘCOLAR
• PUNGA MEDIE ȘCOLAR
• PUNGA MARE pt JOB

Pentru mai multe informații despre dimensiunile pungilor, prețuri și comenzi, consultați oferta promoțională de pe site-ul www.zipper-bags.ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide