3D în milioane de culori cu Mimaki 3DUJ-2207

Imprimanta compactă 3DUJ-2207 este la fel de remarcabilă precum predecesoarea sa, 3DUJ-553 – cea care a făcut istorie fiind prima imprimantă 3D din lume capabilă să redea peste 10 milioane de culori. Disponibilă comercial din 2018, 3DUJ-2207 folosește aceleași tehnologii, rășini, material de suport și software precum cea care a oferit popularitate seriei 3D de la Mimaki.

Citeste »
Avocat Dr. Constantin Neacșu - Baroul București Tel.: 0744244852

Cum mediezi cu Fiscul plata datoriilor

Societățile cu debite pentru care Fiscul a început executarea silită pot apela la o procedură de mediere, prin care îşi vor clarifica situaţia financiară împreună cu reprezentanţi din Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Citeste »

Simbolurile grafice pe care le utilizăm zilnic și a căror origine este mai puțin cunoscută

Trăim într-o lume a simbolurilor pe care trebuie să le folosim pentru a comunica informații și emoții. În domeniul designului, simbolurile sunt combinații de elemente grafice utilizate pentru a reprezenta identitatea brandurilor, pentru a le comunica povestea sau pentru a influența percepțiile consumatorilor. Simbolurile sunt atât de bine înrădăcinate în realitatea de zi cu zi încât uităm să ne întrebăm care sunt originile lor.

Citeste »

Ce oportunități a generat pandemia de covid pentru industriile de print și advertising

Orice criză aduce cu sine și oportunități, lucru valabil și pentru situația fără precedent provocată de pandemia de coronavirus care a obligat multe companii la regândirea priorităților și la operarea de schimbări pe termen lung asupra modelelor de afaceri. De la monetizarea capitalului de încredere până la proiectele de sustenablitate și adaptarea la o viață fără birouri, impactul asupra industriilor de print și publicitate a fost unul major.

Citeste »

Tehnologiile inovatoare care au redefinit serigrafia și impactul acestora asupra mediului

Serigrafia a reprezentat de-a lungul timpului un factor de risc pentru angajații tipografiilor și pentru mediul înconjurător din cauza cernelurilor pe bază de solvenți utilizate – care eliberează în atmosferă compuși organici volatili – dar și a lămpilor UV cu mercur care produc ozon. Însă dezvoltarea tehnologiei de uscare LED UV a redus în mod semnificativ riscurile acestui procedeu de imprimare.

Citeste »

Convergența piețelor de printing – absolut inevitabilă?

Fizic sau online, drupa va continua să reprezinte „Jocurile Olimpice ale industriei tipografice”. Expoziția de la Düsseldorf nu se mai limitează de mult doar la tiparul comercial, ci pune în evidență convergența piețelor de printing, iar producătorii de echipamente pentru imprimare digitală care au participat la ultimele ediții ca expozanți au dovedit acest lucru.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide