ACTEGA își diversifică portofoliul pe sectorul ambalajelor termocontractabile

ACTEGA – producător și distribuitor de lacuri speciale, cerneluri și adezivi destinați industriilor de print și packaging – introduce pe piață două lacuri noi de mare impact vizual și cu efecte haptice pentru ambalaje termocontractabile de tip sleeve.

Potrivit ACTEGA, noile soluții Hybrid AQ-UV Soft Touch și UV Wet Touch îi ajută pe producătorii de ambalaje să realizeze designuri versatile, capabile să reprezinte perfect imaginea brandurilor sau a produselor de lux. În timp ce soluția Hybrid AQ-UV Soft Touch este ideală pentru finisajele destinate ambalajelor de produse cosmetice de lux, lacul UV Wet Touch este perfect pentru finisajele aplicate pe etichetele sticlelor de băuturi.

Cu această ocazie ACTEGA a lansat și noile cerneluri UV argintii pe bază de solvenți – inclusiv o variantă Rainbow Silver pe bază de solvenți – ideale pentru brandurile și convertorii care vor să obțină ambalaje cu străluciri metalice spectaculoase. Convertitorii pot opta pentru aceste cerneluri argintii în locul procesului tradițional de inscripționare cu folio, permițând astfel o mai bună reciclabilitate a ambalajului final și reducând volumul de deșeuri asociate laminării. Aceste produse, alături de un nou lac mat UV și de o nouă cerneală albă UV, măresc gama de consumabile produse de ACTEGA pentru ambalajele termocontractabile de tip sleeve.

Wolfgang Hoffmann, director de market management pentru zona EMEA în cadrul ACTEGA, explică: „Brandurile caută în mod constant noi modalități de a-și diferenția produsele pentru a se remarca pe rafturile magazinelor, iar aceste noi lacuri de la ACTEGA sunt concepute punând în prim-plan experiența consumatorului și identitatea brandului. Lacurile și cernelurile ACTEGA sunt compatibile cu cel mai des întâlnite substraturi, inclusiv PET, OPS și PVC”.

Conform producătorului, piața ambalajelor termocontractabile este un segment aflat în creștere deoarece garantează o acoperire de 360º și cea mai mare flexibilitate în adaptarea la formele recipientelor, ajutându-i deci pe producători să rămână competitivi și să profite de noile oportunități de afaceri disponibile în acest sector.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide