Sun Chemical lanseaza noile platforme tehnologice pentru cerneluri offset cu alimentare pe coli

Am lansat noua noastra platforma tehnologica revolutionara „Pace” pentru cerneluri offset alimentate pe coli. SunPak FSP, cerneala emblematica offset cu migrare redusa de la Sun Chemical pentru ambalajele alimentare, va fi prima cerneala care va trece la noua tehnologie odata cu lansarea SunPak FSP EcoPace. Cernelurile sunt concepute pentru a sustine productivitatea optima pe masinile de imprimat moderne de mare viteza si au acreditari puternice de sustenabilitate

Aceasta cerneala revolutionara, bazata pe tehnologia inovatoare de liant (binder), ofera o consistenta mai mare si un tack mai mic. Beneficiile noii tehnologii au fost dovedite prin teste riguroase pe termen lung pentru a oferi cele mai inalte niveluri de productivitate, cel mai mic cost aplicat si cele mai bune beneficii generale de sustenabilitate. Devotamentul Sun Chemical pentru conformitate si certificari asigura ca produsele Sun Chemical nu numai ca indeplinesc, ci depasesc cerintele actuale de reglementare.

Tehnologia Pace ofera cele mai sustenabile oferte de pana acum ale Sun Chemical. Acest lucru se realizeaza printr-o abordare dubla de selectare a formularilor pe baza de ulei vegetal in care nu este utilizata ceara PTFE. Aceste formulari ofera cel mai mare continut de bio-regenerabile (BRC), completat de performante exceptionale la presa, care asigura pierderi minime de hartie/carton si, ulterior, reducerea consumului de energie si spalare cu solventi prin mai putine opriri.

Gama de cerneluri SunPak FSP EcoPace se bazeaza pe o abordare modulara care permite imprimatorilor sa schimbe culorile process pentru a optimiza acreditarile de sustenabilitate. De exemplu, in oferta standard CMYK, cernelurile au un certificat C2C Certified Material Health Certificate™ la nivel Bronz, dar acesta poate fi actualizat la Platina prin schimbarea yellow process intr-o versiune speciala.

In plus, cernelurile de proces au un nivel ridicat al continutului mediu de bioregenerabile (BRC) de 78%, care poate fi crescut si mai mult prin introducerea unei versiuni speciale de process black, care se bazeaza pe carbon provenit din combustibili nefosili, obtinand un BRC de 89%.

Aceste cerneluri sunt concepute pentru a functiona impresionant intr-o gama larga de materiale de hartie si carton, asigurand flexibilitate si rezultate remarcabile pentru clienti.  Obiectivul principal pentru dezvoltarea acestei noi tehnologii a fost acela de a oferi cea mai stabila performanta de inalta calitate intr-o gama variata de cerinte de imprimare, inclusiv cele mai dificile substraturi, asigurand in acelasi timp misting redus pe masinile moderne de imprimare de mare viteza.

Tehnologia asigura cerneluri robuste, stabile din punct de vedere litografic, care sustin, de asemenea, productia pe tiraje scurte, datorita naturii sale de raspuns rapid atat pe sistemele de control al culorilor, cat si pe sisteme cu reglaj manual.  Suntem recunoscatori clientilor nostri fideli care au colaborat cu noi in aceasta dezvoltare si au validat tehnologia pe o perioada semnificativa de timp in multe conditii de imprimare diverse.  Suntem incantati ca acum culeg beneficiile si depasesc limitele in ceea ce priveste productivitatea si eficienta.

La inceputul lunii decembrie vom aduce loturi pentru validarea lor pe piata din Romania.  Atasat gasiti fisa tehnica a noii game.  Seria clasica FSP va mai fi disponibila o perioada de 2-3 luni pana noua serie va putea fi validata.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide