Gratuit

KAPA ADVERTISING SRL

Descriere companie:

Tipografia GRUP K vă oferă servicii de tipar offset, tipar digital si finisările aferente.
Oferim lucrări tipărite pe suport între 50 si 300 gr/mp. Hârtie si carton offset, dublu si triplu cretat, cartoane cromo, duplex, cartoane colorate în masă, hârtie specială pentru etichete, hârtie autocopiativă, autocolantă, hârtie si cartoane transparente, toate la format maxim de 700 x 500 mm. Mai mult, raportul pret-calitate oferit depăseste adeseori asteptările clientilor nostri.

Servicii de tipografie si tipar digital la dispozitia dumneavoastră.
Oferta noastră cuprinde o gamă variată de produse si servicii: tipar digital, tipografie, tipar offset, articole promotionale, cărti de vizită, pliante, mape de prezentare, reviste, brosuri, cărti si altele.

GRUP K înseamnă tipografie la cel mai înalt nivel!
Noi vă putem oferi servicii complete de tipar digital pentru realizarea de cărti de vizită, pliante, cărti, adică tot ce tine de o tipografie digitală - acestea sunt serviciile noastre.

Pentru mai multe informatii sau dacă aveti întrebări sau comentarii, vă rugăm să ne contactati accesând pagina de contact din meniu.

Doriti tipar de calitate? Avem!

Secretul succesului nostru vine din seriozitatea cu care tratam fiecare proiect, fie o carte de vizita sau un album de arta, un pliant, o eticheta de cascaval sau un catalog de produse, o felicitare de sarbatori sau un calendar de perete, un set de carti postale sau o brosura publicitara.
De la fotografie, conceptie grafica, tipar, pana la finisare, suntem una cu proiectul pe care il derulam. Credem in misiunea pe care ne-am asumat-o si suntem mandri de numarul important de clienti care cred in noi.
Avem capacitatea de a asigura si gestiona tot lantul de operatiuni necesare realizării lucrărilor, începând de la realizarea graficii până la finalizarea acestora, indiferent de categoriile de finisări solicitate. De asemenea, suntem în permanentă la dispozitia clientilor nostri cu informatii si sfaturi referitoare la materialele si conditiile de executare a proiectelor lor, punându-le la dispozitie mostre si orice alte informatii necesare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/12979/2006
CUI: 18927817
Adresă: STR. IARBA CIMPULUI 23 C BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide