Gratuit

DEM MEDIA SRL

Descriere companie:

EXPERIENŢĂ, TEHNOLOGIE, VIZIUNE
Dacă aţi fost curios să vedeţi logistica cu care lucrăm, aţi putea fi impresionat, însă vă spunem că nu veți fi văzut decât 30% din ceea ce este valoros; De ce? Pentru că principalul nostru atu nu vine din tehnologie, ci din viziune.

Dincolo de orice „teorie” însă, portofoliul de clienți şi lucrări definește cel mai elocvent performanţele firmei. Proiectele finalizate dau măsura diversității şi complexității produselor realizate de noi; numărul mare de clienți, locali sau naționali justifică renumele pe care, în 16 ani de activitate, DEM MEDIA şi l-a consolidat. Calitatea de furnizor pentru orice jucător de nivel național (ARABESQUE, ARCELOR MITTAL, NESTLE, sau cele mai mari agenții de publicitate), mai ales dacă este una de durată, care presupune deci repetarea experienței acestor clienți de a ne fi ales ca parteneri, demonstrează fără echivoc că orientarea spre calitate este o strategie care dă roade la DEM MEDIA.

IMAGINE DE PERFORMANŢĂ
„Imagine de performanţă” este mai mult decât motto-ul firmei sau declarația noastră de intenţie – este obiectul muncii noastre. Imagine nu înseamnă suportul imaginii (aşa cum s-ar putea traduce dacă am fi clasificați ca o firmă de producție materiale publicitare), ci efectele ei. Asta este legătura între „imagine” şi „performanţă”.

Imaginea de performanţă este imaginea de care au nevoie clienții noștri pentru a fi competitivi pe o piaţă în care imaginea vinde în părţi egale cu prețul. Evident că în aceste condiții, investiția în imagine este una capitalizabilă, una care produce valoare adăugată, cu condiția să respecte anumite standarde, sub care devine cheltuială şi experiment. Aliniată acestei realități, DEM MEDIA s-a dezvoltat ca o soluție a acestei nevoi definită în principal prin calitate pentru că, deşi vinde „forma de calitate”, producerea ei poate fi susținută doar de un „fond de calitate”. Imaginea bună este imaginea de performanţă, imaginea care câștigă competiții. Clienții noștri nu au nevoie de imagine, ci de o imagine bună, de o imagine cu care să facă performanţă. Şi exact asta oferim noi.

SERVICII ŞI PRODUSE
Calitatea resurselor umane, tehnologia de performanţă, parteneri de top, atât în rândul furnizorilor, cât şi al clienților, au condus firesc la demararea proiectului de implementare a Sistemului de Management al Calității.

  • Print digital de mari dimensiuni
    Oferim toată gama de printuri digitale de mari dimensiuni, folosind tehnologie de top în domeniul imprimării cu cerneală solvent, UV şi de sublimare.
  • Proiectare, prelucrare şi montaj plăci AC pentru fațade ventilate
     — Distribuție şi prelucrare plăci din aluminiu compozit pentru realizarea de fațade ventilate.
     — Dotările şi experiența de peste 6 ani în prelucrarea ACM ne permit abordarea cu succes a celor mai complexe lucrări de proiectare, prelucrare şi montaj fațade ventilate din ALUCOBOND sau alte placi compozite.
     — Lucrările preluate în stadiul de construcție la roșu sau într-o stare avansată de degradare şi aduse la stadiul de „fațadă vitrină” cu tot ce înseamnă elemente de signaletică şi POS sunt o specialitate a noastră.
  • Distribuție plăci, materiale flexibile şi profile pentru producția publicitară
    Oferta noastră de materiale-plăci se adresează producției publicitare şi construcțiilor. Unele materiale au aplicații cu preponderenţă în publicitate (FOREX, KALA, FOAM-X, PENTAPRINT, VIVAK, AXPET, BAYLOY), altele în construcții (ALUCOBOND, MAKROLON), altele în ambele domenii (PLEXIGLAS, DIBOND). Materialele selectate sunt produse de cea mai înaltă calitate de la următorii furnizori: – ROHM (Germania) – ALCAN COMPOSITES (Germania, Elveţia) – MAKROFORM (Germania, Italia, Belgia) – KLOCKNER PENTAPLAST (Germania) Nu ezitați să ne contactați pentru a primi informații tehnice şi comerciale detaliate.
  • Distribuție sisteme de expunere
    Distribuție sisteme de prezentare şi vânzare pentru standuri de prezentare.
Galerie imagini:
Galerie video:



Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J17/518/2000
CUI: 13298260
Adresă: Drumul de Centură nr. 16, Galaţi, jud. GALAŢI, cod 800248
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide