Premium

Avery Dennison

Descriere companie:

Ray Stanton (Stan) Avery a inventat prima etichetă autoadezivă din lume ca o modalitate de a comercializa mărfuri.În 1935 a fondat Avery Adhesives în centrul orașului Los Angeles, iar în 1990 compania a fuzionat cu Dennison Manufacturing pentru a forma Avery Dennison.

În ultimii 85 de ani am devenit, pornind de la o idee strălucită, o corporație globală inclusă în clasamentul Fortune 500® care continuă să dezvolte calitatea și inovația în știința materialelor autoadezive.

Suntem o companie specializată în proiectarea și fabricarea unei game variate de materiale pentru etichetare și ambalare funcțională. Soluțiile noastre ajută clienții să vândă și să aibă produse cât mai atractive și mai sustenabile pe raft. Avery Dennison este formată din mai multe divizii, dar aici ne referim doar la soluțiile privind materialele auto-adezive pentru debitare rolă în rolă, potrivite pentru printarea convențională.

În afară de materialele deja consacrate pe care le prezentăm succint mai jos, Avery Dennison vă oferă posibilitatea de a customiza încă alte peste 50 000 de combinații posibile, înlocuind diverse componente, jonglând cu gramaje diferite ale adezivilor, diverse dispuneri ale adezivului, tratamente opace etc.

Printre produsele noastre regăsiți:

Posibilitățile de personalizare a materialelor noastre sunt diverse. În general ele se pot printa prin toate tehnologiile convenționale de printare, având și segmente speciale de produse cu top coat dedicat pentru aderența mai bună a printului. 

Materialele noastre se debitează din role de 1 sau 2 m lățime în fabricile producătoare din Europa:   

Soluțiile noastre autoadezive se utilizează cu succes în domenii precum:

Materialele noastre sunt testate pentru diverse legi si norme Europene, iar declaratii personalizate se pot rula in timp real accesand pagina de Compliance a website-ului companiei in limba Engleza.

Galerie imagini:
Considerăm M_use ca un swatchbook digital pentru convertorii noștri la fel de mult ca o resursă de inspirație pentru designeri. M_use M_use Cuvée Clémence | Avery Dennison | M_use M_use
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: RO23352235
CUI: J35/645/22.02.2008
Adresă: Log Center Timisoara, Modul 3 – 4, Remetea Mare nr. 636, DN6 , km 546+400, Jud. Timis
Categorie:

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide