Gratuit

BLITZ PRINT SRL

Descriere companie:

Despre noi
Totul începe cu tine, cu nevoile, visele şi ambițiile tale. Cu dorinţa de a obține tot ce-i mai bun, atât pentru tine, cât şi pentru cei apropiați, prieteni, clienți sau angajaţi.

Cine suntem?
Suntem o echipă dinamică de specialiști, care fac din încredere, profesionalism, înţelegere, flexibilitate şi dedicare atributele esențiale ale activității companiei noastre. Din 2006 funcționăm în calitate de centru de copiere şi printare pentru orice tip de format indoor sau outdoor, printare şi plotare tip AutoCAD, copiere planuri, printare şi copiere formate mici, postere şi afișe indoor, printare outdoor, scanare, OCR, cașerare şi laminare, decupare cutter-plotter. Iar din 2016, ne-am gândit să fim mai aproape de clienții noștri prin intermediul unui site dedicat. Şi, iată-ne, creştem de la an la an împreună cu tine!

De ce să ne alegeți pe noi?
Pentru că avem experiența diverselor proiecte ce fac dovada valorilor noastre: inovație, seriozitate, calitate şi viteză în execuție. Folosindu-ne de talentul, experiența, pasiunea şi cunoștințele noastre, vă vom oferi o experiență plăcută, astfel încât proiectul dorit să fie un lucru la fel de simplu ca mersul la cumpărături — ne spuneți ceea ce doriți, iar noi vă vom îndeplini visul, transpunându-l în realitate.

Obiective
Prioritatea noastră este să le oferim servicii de înaltă calitate clienților noștri şi să construim relații comerciale puternice, benefice şi durabile. Încurajăm afacerile aflate la început de drum prin încheierea unor parteneriate prin care clienții noștri primesc numeroase facilități.

 

PRODUSE:

PLANURI AutoCAD
— Printare
— Copiere
— Scanare

 

CARDURI / LEGITIMAŢII
Legitimațiile servesc ca mediu perfect de branding și ar trebui distribuite ori de câte ori este posibil participanților la evenimente (târguri, conferințe, seminarii etc.), angajaților, vizitatorilor, personalului de vânzări etc. folosind dispozitive creative pentru a încuraja oamenii să le poarte.

 

ECUSOANE
Ecusoane din hârtie
Ecusoanele personalizate pot fi adaptate la gustul şi nevoile dumneavoastră, în culori vibrante și imagini clare. Experiența noastră în imprimarea ecusoanelor personalizate ne face să vă surprindem clienții pentru următorul eveniment.

Ecusoane speciale
Ecusoanele personalizate sunt o modalitate simplă și ieftină de a îmbunătăți siguranța la locul de muncă, la școală, la spital sau în alt mediu în care este necesară o securitate suplimentară.

Ecusoane „READY TO GO”
Ecusoanele poartă branding-ul companiei dumneavoastră. Ele completează o privire, susțin o imagine şi sunt o legătură vizuală vitală între dumneavoastră și clienții dumneavoastră. Prima dată când un client întâlnește un membru al personalului dumneavoastră, insigna numelui său va fi unul dintre primele lucruri pe care le observă.

 

BLOCNOTESURI
Blocnotes cu spirală

Blocknotesurile personalizate le reamintesc utilizatorilor de brandul dumneavoastră de fiecare dată când sunt utilizate. Blocnotesurile personalizate cu logo-ul sau mesajul companiei sunt un cadou popular la conferințe.

Blocnotes cu broşare
Blocnotesurile servesc ca instrumente de marketing versatile. Ele pot fi înmânate clienților şi angajaților, la convenții sau expoziții. Toată lumea are nevoie de un loc unde să noteze informația, astfel că blocnotes-urile sunt un material de marketing binevenit.

Blocnotes POST-IT
POST-IT-ul este foarte util pentru dumneavoastră şi colegi, dar poate fi și un cadou promoțional în relațiile cu clienții. Imprimat cu propriul logo, este disponibil în diferite dimensiuni şi culori.

Blocnotes „READY TO GO”
Dacă sunteți un profesionist care participă frecvent la întâlniri corporative, știți importanța reală de a avea un blocnotes necesar pentru a lua notițe. Blocnotesurile personalizate reprezintă cea mai bună modalitate de a vă menține brandul cunoscut, în special în cadrul întâlnirilor corporative.

 

PLICURI
Plicuri full-color
Plicurile personalizate sunt observate. Un plic foarte frumos se evidențiază și îi face pe oameni să vă deschidă scrisoarea. Adăugați un logo, o fotografie sau un slogan pentru a îmbunătăți imaginea companiei dumneavoastră.

Plicuri de corespondenţă
Plicurile reprezintă un instrument cheie în comunicarea cu clienții. Cu un aspect profesional, plicurile personalizate sunt excelente în ceea ce privește transmiterea documentelor formale, cum ar fi facturile.

Plicuri speciale
Plicurile sunt la fel de importante ca materialele conținute în ele. De fapt, plicurile sunt elementul cheie pentru a motiva pe cineva să le deschidă.

 

VOUCHERE
Păstrați-vă clienții fideli şi atrageți unii noi prin oferirea de vouchere. Acestea sunt perfecte ca premii de concurs, cadouri promoționale și instrumente de campanie de fidelizare a clienților. Pe lângă recompensele acordate clienților fideli, voucherele personalizate sunt, de asemenea, bune ca instrumente de promovare pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la marca dumneavoastră.

 

CĂRŢI DE VIZITĂ
Cărţi de vizită standard
Cărțile de vizită reprezintă partea esențială în relația cu clienții, aşadar asigurați-vă că ale dumneavoastră ies în evidenţă! Creați-vă o carte de vizită care să se potrivească cu afacerea şi marca dumneavoastră, adăugând o atingere fină cum ar fi o plastifiere soft-touch, mată sau o plastifiere lucioasă pentru a atrage ochii.

Cărţi de vizită speciale
Conturați-vă o imagine deosebită de restul lumii cu cărțile de vizită speciale. Cu siguranță sunt memorabile, au suficient spațiu pentru detaliile dumneavoastră esențiale. Aceste cărți de vizită distincte pot fi tipărite pe o singură faţă sau față-verso şi finalizate cu o alegere de laminare. Puteți alege din mată, lucioasă sau soft-touch pentru a oferi cărții dumneavoastră de vizită un finisaj Premium.

 

FLYERE
Flyerele sunt modalitatea perfectă de a vă promova afacerea și a vă face „auziți”. Aveți opțiuni variate în ce privește hârtia, plus o gamă diferită de finisaje pentru laminare. Puteți alege de la formate de buzunar până la A3, sau dacă doriți să fiți puțin diferit, optați pentru flyere pătrate sau înguste.

 

PLIANTE
Unul dintre cele mai importante instrumente de marketing și de branding pe care le poate crea o afacere este un pliant. Este o garanție promoțională eficientă, versatilă şi relativ ieftină, că vor face impresie.

 

INVITAŢII
Anunţaţi-vă prietenii, clienții despre viitoarele evenimente importante folosind invitații creative! Opțiunile de personalizare sunt nelimitate: puteți alege folio, emboss, o gamă variată de finisări şi dimensiuni, pentru a crea invitații care vor fi greu de refuzat.

 

MAPE PERSONALIZATE
Veniţi pregătit la fiecare conferință și impresionaţi-vă clienții cu propriile mape personalizate cu marca dumneavoastră. Creăm mape de prezentare de înaltă calitate care într-adevăr promovează imaginea profesională a companiei dumneavoastră. Comandați-vă acum pentru următoarea prezentare!

 

POSTERE
Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a revigora campania de marketing a afacerii dumneavoastră, atunci posterele sunt ceea ce aveți nevoie. În afară de publicitate, posterele sunt, de asemenea, perfecte ca materiale decorative pe un perete. În ceea ce privește utilizarea personală, tipărirea posterului color este minunată pentru a reproduce fotografii de familie.

 

ETICHETE
Etichete din hârtie
Cu etichetele de la noi, puteți extinde ușor raza de acțiune a campaniilor dumneavoastră promoționale! Difuzați numele şi logo-ul peste tot în oraș sau etichetați produsele dumneavoastră cu oferte speciale.

Etichete din PVC
Etichetele personalizate reprezintă o modalitate ușoară de a vă face produsul să iasă în evidență pe rafturile aglomerate şi sunt o modalitate inteligentă de a marca compania, ambalajul sau serviciul dumneavoastră.

Etichete adezive (stickere)
Cu etichetele personalizate, puteți crea o impresie pozitivă şi recunoașterea instantanee a brandului. Ele sunt minunate ca articole promoționale sau ca parte a ambalajului.

Etichete metalice
— Etichete metalice cu detalii fine
Pentru a vă menține competitiv pe rafturile magazinelor aglomerate, duceți etichetele la următorul nivel cu imprimarea. Există o mulțime de opțiuni speciale de finisare disponibile clienților noștri care ar dori să profite de această capacitate unică de finisare a etichetelor.

Etichete metalice în relief
Indiferent că este vorba de sigla companiei, numele companiei dumneavoastră, fonturile și imaginile selectate sau întreaga etichetă, crearea etichetelor vă separă în mod clar ambalajul de marcă de celelalte produse de pe rafturile magazinelor.

— In-lay metalic
Crearea in-lay-ului metalic vă separă în mod clar ambalajul de marcă de celelalte produse, indiferent că este vorba de sigla companiei sau numele companiei dumneavoastră.

Etichete volumetrice
O etichetă volumetrică adaugă o a treia dimensiune aspectului elegant și o ispită tactilă pe care nu o puteți găsi în altă etichetă de marcă, în timp ce este incredibil de durabilă.

 

BROŞURI / CĂRŢI / REVISTE
Broșuri
— Broşură capsată
— Broşură cu spirală metalică
— Broşură cu termoclei

Broșurile sunt o modalitate creativă și profesională de a vă prezenta produsele și serviciile. Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru a promova oferta, pentru a oferi o listă de servicii sau pentru a oferi informații despre compania dumneavoastră. Fiecare pagină a broșurii vă poate ajuta să câștigați mai mulți clienți.

Cărți
Ați dorit întotdeauna să vă publicați propria carte? Acum e șansa dumneavoastră! Puteți să comandați cărți care să prezinte călătoria companiei dumneavoastră chiar aici! Cu mai multe dimensiuni convenabile, trebuie doar să selectați un tip de hârtie şi să comandați cu ușurință aspectul perfect al cărții personalizate.

Reviste
Revistele sunt printre cele mai diverse medii de marketing disponibile, deoarece sunt potrivite pentru o mare varietate de situații. Acestea servesc ca un ghid interactiv atunci când explică produse, servicii și subliniază caracteristicile cheie și beneficiile pentru client.

 

CALENDARE
Calendar de birou
Doriți să faceţi marketing care să dureze tot anul? Încercați calendarele de birou. Calendarele de birou personalizate reprezintă o modalitate inteligentă de a vă promova afacerea în fiecare zi, pe tot parcursul anului.

Calendar de perete
Un calendar de perete este una dintre puținele modalități prin care puteți garanta că oamenii sunt în contact cu marca dumneavoastră pe tot parcursul anului. Din acest motiv, calendarele de perete personalizate sunt extrem de populare drept cadouri promoționale, în special în timpul sărbătorilor.

Planner de birou (săptămânal)
Planner-ele dumneavoastră de birou sunt o modalitate unică de a vă promova brandul potențialilor clienți. Plannerele de birou sunt, de asemenea, un cadou minunat pentru mediul dumneavoastră de afaceri.

Planner de perete (anual)
Planner-ele de perete sunt ideale ca parte a campaniei de marketing vizual pe tot parcursul anului. Imprimați-le cu sigla și detaliile companiei dumneavoastră şi acestea devin o unealtă simplă, dar eficientă a afacerii și serviciilor dumneavoastră.

 

CARDURI PVC
Carduri cu bandă magnetică
Cardul cu banda magnetică, bine conceput, oferă un nivel de securitate și transmite un sentiment de importanță. Cardul personalizat face publicitate produselor sau serviciilor dumneavoastră.

Carduri speciale
Cardurile speciale reprezintă o strategie de marketing eficientă care promovează afacerea dumneavoastră şi încurajează clientela să vă facă cunoscuți prietenilor, familiei și clienților săi pentru a vă vizita afacerea.

 

PRINT FORMAT MARE
Afișe
Aveți un eveniment imens planificat? Aveţi nevoie de un afiș uriaș! Cu afișele noastre obțineți atenția dorită.

Autocolante PVC
— Autocolant auto / moto
Autocolantele auto / moto sunt o modalitate foarte eficientă de reclamă creând totodată un design plăcut.

— Autocolant pentru pereți
Autocolantele pentru pereți personalizate sunt la mare căutare în aceste zile și într-o creștere lentă în popularitate, deoarece acestea sunt foarte ușor de implementat şi utilizat. În timp ce realizați câteva idei creative, puteți aduce o nouă viață locului dumneavoastră existent.

— Autocolant pentru podea
Conduceți clienții către vânzările dumneavoastră sau notificații cu privire la specialitățile dumneavoastră cu aceste autocolante. Acestea au acoperire antiderapantă şi rezistență la zgâriere!

— Autocolant pentru vitrine
Atrageți atenția la biroul sau la magazinul dumneavoastră cu autocolantele de pe fereastră. Împărtășiți propriul mesaj de vânzări sau publicitate pe geamuri sau pe ușile din sticlă. Oricare ar fi preferința, veți găsi aici autocolantul perfect pentru ferestre!

— Cutting litere de vinil
Datorită eficienței sale şi a capacității de a „fura” ochii, acestea au fost recunoscute ca fiind una dintre cele mai populare forme de produse promoționale utilizate în aceste zile. Cu o simplitate în ceea ce privește producția şi prețul, multe companii le utilizează acum ca fiind unul dintre cele mai bune elemente promoționale obișnuite.

— Folii anti-efracţie
Folia este perfect transparentă şi nu schimbă aspectul suprafețelor din sticlă pe care este aplicată. Folia de securitate este recomandată pentru protejarea suprafețelor din sticlă.

— Folii de protecţie solară
Folia de protecție solară reflectă razele soarelui, datorită efectului de oglindă. Folia reduce la minimum cantitatea de lumină naturală ce pătrunde prin suprafața geamului.

— Folii decorative geamuri
Foliile decorative de geamuri oferă oportunități de confidențialitate și branding. Sunt perfecte pentru etalarea logo-urilor pe ușile de intrare atunci când este nevoie de un aspect elegant sau clasic.

Bannere şi mesh-uri
— Banner
În interior sau afară, pe vânt sau pe ploaie, gama noastră durabilă de bannere din PVC este construită pentru a impresiona. Imprimate pe materiale de înaltă calitate, rezistente la intemperii, din PVC, bannerele sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni.

Blockout
Pentru instrumentele de promovare la convenții, expoziții, inaugurări, nimic nu are un impact mai mare ca bannerele. Opțiunile de imprimare personalizată ale bannerelor vă permit să creați ușor instrumentul de afișare sau de marketing de care aveți nevoie.

Backlit banner
Un afișaj iluminat va capta toată atenția la orice eveniment promoțional. Este excelent pentru mediile de retail, atrăgând atenția asupra produselor şi mărcilor în magazinele universale şi centrele comerciale. Poate fi folosit şi în zonele de recepție pentru a crea o atmosferă modernă.

Mesh
Bannerele din PVC sunt o modalitate sigură de a atrage atenția asupra afacerii dumneavoastră. Imprimat pe PVC de cea mai înaltă calitate, rezistent la intemperii, mesajul dumneavoastră va străluci indiferent de vreme.

Folii decorative geamuri
Foliile decorative pentru geamuri oferă oportunități de confidențialitate și branding. Sunt perfecte pentru etalarea logo-urilor pe ușile de intrare atunci când este nevoie de un aspect elegant sau clasic.

 

SUPORT MAGNETIC
Magneţi de frigider
Vrei să te asiguri că ideile tale se „lipesc”? Imprimarea pe magneți le va arăta clienților ideile dumneavoastră pe tot parcursul anului.

Stickere magnetice
Stickerele magnetice personalizate reprezintă o modalitate excelentă de a vă comercializa afacerea, produsul sau un eveniment, deoarece acestea pot fi implementate strategic pe diferite suporturi metalice.

 

SUPORT RIGID
Plăci rigide
Semnele publicitare reprezintă o necesitate pentru compania dumneavoastră şi o modalitate profesionistă de a o reprezenta. Alegeți între plăci de spumă tare și durabile, ALU-DIBOND durabil şi plexiglas de cea mai bună calitate. De asemenea, sunt potrivite pentru târguri sau în decorațiuni de interior cu suport adecvat la cerere.

 

HĂRŢI / WHITEBOARD-URI
Hărţi

Creați un cadou unic cu hărți îndoite, plane sau încadrate. De buzunar, de perete, hărțile pot fi un mijloc util de promovare și localizare a companiei dumneavoastră.

Whiteboard
Ideale pentru dezvoltarea ideilor noi, notarea opiniilor și brainstorming, whiteboard-urile personalizate cu sigla companiei dumneavoastră adaugă cu adevărat o notă personală biroului.

 

DISPLAY-URI
People-stopper
Ideal pentru promovarea produselor noi, a ofertelor și a campaniilor sau pentru direcționarea potențialilor clienți către locația dumneavoastră, fiecare cadru este livrat cu 2 elemente grafice pre-montate, imprimate pe un material PVC rezistent la intemperii.

Roll-up
Atrageți mai mulți vizitatori la standul sau afacerea dumneavoastră! Roll-up-urile sunt extrem de rezistente și includ o carcasă ușoară pentru transport. Roll-up-ul va crește recunoașterea mărcii dumneavoastră.

Structuri expo
— Pop-up curb
— Pop-up drept
— Pop-up textil curb
— Pop-up textil drept
— Pop-up turn
— Pop-up triple display

Un pop-up de calitate, prezent la târg, le creează o impresie memorabilă vizitatorilor şi este un semn distinctiv al profesionalismului. Personalizați afișajele pliabile şi veți atrage atenția. Ușor și rapid de montat, un stand de expoziție de primă clasă reprezintă o modalitate eficientă și profesională de a vă promova afacerea.

Display cu cadru telescopic
Display-ul cu cadru telescopic, prezent la târg, le creează o impresie memorabilă vizitatorilor. Personalizați afișajele şi veți atrage atenția. Ușor și rapid de montat, un display de primă clasă reprezintă o modalitate eficientă și profesională de a vă promova afacerea.

 

SUPORTURI DISPLAY PLEXIGLAS
— Display plexiglas L
— Menu holder T
— Suport etichete la raft
— Suport meniu prismă
— Suport meniu stea
— Suport meniu stea
— Suport multiplu pliante
— Suport pliante

Aceste display-uri au o gamă largă de aplicații. Vă permit să afișați informații despre produse, meniu, imagini sau prețuri de vânzare pentru clienții dumneavoastră alături de sigla sau mesajul companiei. Puteți personaliza cu sigla sau mesajul firmei dumneavoastră aceste suporturi elegante care se găsesc în dimensiuni care se potrivesc pliantelor sau volantelor.

 

STEAGURI PUBLICITARE
Steag tip lacrimă
Steag tipă velă

Steagurile sunt excelente pentru promovarea unei afaceri, a unui eveniment special, a unei expoziții comerciale, a unei deschideri mari și multe altele. Ele pot fi utilizate fie în interior, fie în aer liber pentru a vă ajuta să afișați mesajele și brandul corporativ.

 

PANOURI DE ŞANTIER / STRADALE
Panouri de șantier
— Panouri de șantier fără structură metalică
— Panouri de șantier cu structură metalică
— Panouri SSM

Panouri stradale
— Panouri stradale stâlpi
Publicitatea cu panou publicitar stradal vă ajută să vă stabiliți marca drept lider de piață. Panourile stradale sunt ideale pentru lansarea de noi produse, campanii majore şi construirea unui brand pe termen lung.

— Panouri mobile
Panourile mobile sunt o soluție excelentă de publicitate în aer liber care vă permite să faceți publicitate în locuri unde publicitatea tradițională se poate dovedi dificilă.

— Banner stand
Șantierele neterminate nu creează întotdeauna cea mai bună atmosferă. Sporiți recunoașterea mărcii dumneavoastră cu acest banner stand, în condiții de soare și ploaie, 24 de ore pe zi, şi păstrați construcția, în așteptare, până când este gata să fie dezvăluită!

 

SEMNALISTICĂ
Litere volumetrice
Literele voluminoase netede sunt potrivite pentru utilizarea în condiții interioare de către companii pentru afișarea siglei și a altor informații, unde sunt văzute de la o distanță mică.

Plăci de firmă
Placa de firmă, montată în zona de recepție, creează prima imagine profesională asupra firmei dumneavoastră. Alegeți dintr-o gamă largă de materiale, stiluri, culori şi finisaje nelimitate, creând un simbol de înaltă calitate, unic și care nu poate fi întrecut.

Reclame luminoase
— Casete luminoase BOND
Reclama dumneavoastră iluminată nu este impresionantă datorită doar luminanției sale, ci și datorită culorilor strălucitoare. Un efect bine definit și armonios poate fi realizat, de exemplu, prin integrarea anunțului iluminat într-o cutie de lumină.

— Casete luminoase cu profil de aluminiu şi față din plexiglas
Cele mai multe tipuri de publicitate își pierd efectul în întuneric, deoarece clienții nu mai pot să le vadă. Pe de altă parte, casetele luminoase devin și mai eficiente pe măsură ce lumina dispare. Prin personalizarea dimensiunii și a formei reclamei luminoase în funcție de locație, veți ajuta clienții să vă vadă într-o lumină nouă.

— Litere volumetrice luminoase
Literele volumetrice luminoase sunt cea mai frecventă formă de publicitate luminoasă utilizată după casete luminoase și sunt cele mai des utilizate pentru afișarea unui logo al companiei pe acoperișuri sau fațade.

— Postere luminoase
Posterele luminoase atrag atenția clienților. Ele sunt o modalitate deosebit de eficientă de a evidenția elementele importante din reclama dumneavoastră, luminându-le doar pe ele.

— Totemuri luminoase
Impresionante şi elegante, devin un punct de atracție pentru clienții și potențialii clienți. Totemul permite ca ambele părți să fie utilizate pentru comunicarea informațiilor și pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, pentru direcționare şi informare.

— Prolight-uri
Prolight-urile luminoase reprezintă o soluție eficientă pentru evidențierea deosebită a mărcii dumneavoastră, deoarece au o eleganță şi un aspect plăcut, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, datorită iluminării selective a graficii.

— Semne de orientare / direcționare
Indiferent dacă trebuie să direcționați „traficul” către evenimentul dumneavoastră, să afișați semne de sănătate și siguranță sau să faceți publicitate celei mai recente promoții, aceste semne din forex sau plexiglas reprezintă soluția perfectă.

SHOPPING BAGS
Pungi de hârtie
— Pungi de hârtie KRAFT natur
Pungile de hârtie kraft sunt foarte la modă în acest moment. Punga de hârtie este înlocuirea perfectă a pungii de plastic neprietenoase pentru mediul înconjurător. Prin urmare, oferiți-le clienților dumneavoastră pungi de hârtie printate cu designul dorit şi contribuiți la un mediu mai bun.

— Pungi de hârtie KRAFT albit
Aceste pungi ecologice sunt un înlocuitor demn al pungilor de plastic şi pot fi folosite pentru cumpărături ușoare, cadouri sau la târguri comerciale. Personalizați-le cu mesajul dumneavoastră şi vor atrage privirile oriunde vor merge!

— Pungi de hârtie colorate
Instrumente de promovare ideale, aceste pungi vor asigura cu siguranță afacerii dumneavoastră expunerea pe care o merită. Aceste pungi, disponibile într-un curcubeu de culori, sunt extrem de funcționale și adaugă un aspect elegant şi sofisticat strategiei dumneavoastră de publicitate, care va face ca clienții să promoveze alegerile dumneavoastră atrăgătoare.

— Pungi pentru sticle
Pungile personalizate pentru sticle de vinuri sunt instrumente de promovare perfecte datorită funcționalității oferite şi transportului convenabil al sticlei dumneavoastră preferate, în timp ce evidențiați logo-ul firmei, grafica sau designul. Utilizați aceste pungi tipărite pentru târguri, cadouri promoționale și multe altele.

— Pungi de cadouri
Pungile personalizate de cadouri adaugă o notă unică şi elegantă, dar personală, eforturilor dumneavoastră de marketing. Alegeți ceea ce se potrivește mai bine cu tema dumneavoastră de publicitate şi adăugați distracție şi bucurie în pungi.

Pungi de plastic
— Pungi maiou
Pungile personalizate sunt foarte „trendy” astăzi. Din acest motiv, vă aducem o mare colecție de pungi personalizate, potrivite pentru orice eveniment și ocazie.

— Sacoşe banană
Sacoșele personalizate sunt un accesoriu ușor de transportat care adaugă zel spiritului dumneavoastră tânăr şi liber. Alegeți dintr-o gamă largă de sacoșe și profitați la maximum de facilitățile de personalizare.

 

PRINT PE MATERIAL TEXTIL
Articole textile
— Hanorace
Asigurați-vă că afacerea sau marca dumneavoastră este observată prin îmbrăcarea echipei în hanorace colorate de promovare. Hanoracele sunt foarte utile în timpul evenimentelor, târgurilor de afaceri și, bineînțeles, în timpul muncii cotidiene. Hanoracele pot fi tipărite în culori pline şi sunt prevăzute cu șnururi pentru glugă.

— Tricouri clasice
Doriți să atrageți privirile şi să vă asigurați că marca dumneavoastră nu va trece neobservată? Imprimați tricourile, la noi, în culori pline şi echipa dumneavoastră se va evidenția la evenimente, târguri sau la locul de muncă.

— Şepci sandwich
Îmbunătățiți-vă gama de cadouri corporative cu șepci! Comandați-vă acum un element util care va fi folosit de către clienții dumneavoastră şi vă va promova marca oriunde ar merge.

— Şorţuri de bucătărie
Șorțurile personalizate reprezintă o modalitate fantastică de a îmbunătăți imaginea mărcii dumneavoastră, oferind în același timp ceva angajaților sau clienților dumneavoastră.

— Canvas
Dă formă ideilor tale pentru a decora orice spațiu. Pânză din bumbac natural, printată în culori luminoase, pentru a-ţi pune în evidenţă fotografiile.

 

DECORAŢIUNI INTERIOARE
Tablouri canvas
Sărbătoriți o nouă viață, o nouă dragoste, evenimente speciale şi momente prețuite, cu o imprimare pe canvas, pătrată sau panoramică, într-o gamă variată de dimensiuni.

Tapet
Daţi formă ideilor dumneavoastră pentru a decora orice spațiu. Pânză din bumbac natural, printată în culori luminoase, pentru a vă pune în evidenţă fotografiile.

Ambalaje din carton
Ambalajul nostru este durabil şi protejează ceea ce este în interior. Folosiți această ocazie pentru a prezenta produsele cu stil, clienților dumneavoastră.

 

OBIECTE PROMOŢIONALE
Lanyard
Lanyard-urile personalizate reprezintă o modalitate excelentă de a vă prezenta compania sau mesajul. Ele pot fi utilizate pentru a ține ecusoane, carduri de membru, chei sau alte obiecte mici.

Pixuri

Sacoşe textile
Doriți ca marca sau mesajul dumneavoastră să se remarce într-un mod cu adevărat unic? De la mall la bibliotecă, mesajul va fi văzut pretutindeni cu aceste pungi de bumbac colorate.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/12658/2003
CUI: 15757246
Adresă: Strada Sf.Treime nr. 47, Bucureşti, sector 2, cod 023727
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide