Gratuit

HARDMETAL SRL

Descriere companie:

Firma noastră a fost inființată în anul 1997 ca filiala a firmei Kemenyfem KFT din Dabas, Ungaria. În anul 2014 firma Kemenyfem KFT și-a retras activitatea din România, data de la care firma Hardmetal SRL a ramas cu capital românesc.

Cu peste 15 ani de experiența in domeniu prestăm servicii de ascuțire de calitate superioară la diferite dimensiuni, de asemenea ascuțim cuțite circulare, freze, cuțite abrichter din domeniul de prelucrare a lemnului.

Pe lânga ascuțire comercializam cuțite de ghilotină, baghete, preducele și unele consumabile tipografice.

SERVICII

  • Cuțite de ghilotină
  • Consumabile pentru tipografii
  • Rigle de tăiere
  • Spray silicon

ASCUȚIREA CUȚITELOR DE GHILOTINĂ

Firma noastră stă la dispoziția clienților cu servicii de ascuțire a cuțitelor pentru mașini de tăiat până la lungimea de 2150 mm. La baza noastră de ascuțire executăm ascuțirea cuțitelor de diverse calitați și dimensiuni pe mașina specializată, ceea ce garantează o precizie constantă și o calitate superioară. Cuțitele ascuțite corect (unghiul corect, paralelism, planeitate) duce la prelungirea duratei de funcționare a cuțitelor.

Serviciile de consultanță de specialitate sunt asigurate săptămânal prin contactul direct al agenților cu fiecare client pentru a imbunătății și mai bine serviciile noastre. Răspundem prompt la cererea clienților prin respectarea termenelor de livrare a cuțitelor ascuțite.

COMERCIALIZARE

CUȚITE DE GHILOTINĂ

Comercializăm cuțite de ghilotină : din oțel normal, oțel rapid, cu pastilă dură Widia, LongLife și MegaLife.
Toate calitățile sunt fabricate în Germania.

CARACTERISTICILE CUȚITELOR DE DIFERITE TIPURI :
OȚEL NORMAL :
Cuțitele din oțel normal ( oțel de tip suedez) au o durată de viață mai scurtă . Avantajul lor este prețul mai bun la achiziția lor, dezavantajul lor fiind tocirea lor la un ritm mai intens de folosire. Calitatea tăierii la acest tip de cuțite slăbește, astfel încât necesită ascuțire mai frecvent. Pe suprafețe vopsite, lăcuite, pentru a avea o tăiere de calitate, scade sau chiar se înjumătățește cantitatea de tăiere. Cuțitele din oțel normal sunt mai late , din această cauză au mai multe găuri pentru de fixare și reglare.

OȚEL RAPID (HSS)
Cuțitele din oțel rapid au o durată de viață mai mare de trei, patru ori decât cuțitul din oțel normal. Și la hârtiile cu suprafață mai dură, lăcuită, asigură tăiere de calitate . Cuțitele din oțel rapid sunt mai late , din această cauză au mai multe găuri pentru de fixare și reglare.

CUȚITELE WIDIA (HM)
Comercializăm cuțite widia fabricate de Schonenberger, care au pastila de maximum 30 mm de diferite calități. Acestea au o înaltă calitate, durata lor de viață fiind mai mare de 10-25 de ori decât cuțitele din oțel normal. Ascuțirea acestor cuțite este complicat și este făcut de oameni specializați cu mașini de foarte mare precizie. Tăierea este extrem de precisă și la hârtiile cu suprafață lăcuită. La ascuțirea cuțitelor pierderea de material este minimă (0,1-0,2mm). Tăierea cu aceste cuțite este cel mai economicos și de calitate.

CUȚITELE WIDIA LONGLIFE
Sunt de 4 ori mai bune decât cele cu pastilă dură Widia

CUȚITELE WIDIA MEGALIFE
Sunt de 3 ori mai bune decât LongLife

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/502/1997
CUI: 10026571
Adresă: Str. Budvar 41 Odorheiu Secuiesc
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide