Gratuit

HENKEL ROMANIA SRL

Descriere companie:

Henkel operează la nivel global cu inovatii, mărci şi tehnologii de vârf, grupate în trei divizii: Adhesive Technologies (Adezvi Tehnologii), Beauty Care (Produse cosmetice & de toaletă) şi Laundry & Home Care (Detergenţi & Produse pentru îngrijirea locuinţei).

Henkel operează la nivel global cu un portofoliu bine echilibrat şi diversificat. Compania deţine poziţii-cheie la nivel global, prin cele trei divizii din domeniul industrial şi al bunurilor de consum, cu mărcile, inovatiile şi tehnologiile sale. Astfel, Henkel Adhesive Technologies este lider global pe toate segmentele pieţei adezivilor, iar cu diviziile Beauty Care şi Laundry & Home Care, Henkel deţine poziţii fruntaşe pe numeroase pieţe şi categorii globale. Companie fondată în 1876, Henkel are în spate 140 de ani de succese. In 2020, Henkel a raportat vanzari de 19,3 miliarde euro si un Profit operational ajustat in valoare de 2,6 miliarde euro. Henkel are circa 53.000 de angajaţi la nivel global, ce impărtăsesc acelaşi set de valori şi acelaşi scop - de a genera valoare sustenabilă. Ca un lider recunoscut în domeniul sustenabilităţii, Henkel deţine poziţii fruntase in multiple clasamente internaţionale. Acţiunile preferenţiale Henkel sunt listate la bursa germană DAX.

Henkel în România
Henkel Romania a fost înfiinţată în 1994 ca filială a Henkel Central Eastern Europe. Compania are în prezent cca 500 de angajaţi, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenţi, adezivi comerciali şi profesionali până la tehnologii.

Henkel detine trei unitati de productie in Romania (Divizia Adezivi), amplasate in: Pantelimon (langa Bucuresti), Campia Turzii (judetul Cluj) si Roznov (in judetul Neamt).

Noi materializăm idei.
Suntem lideri pe piețele actuale și le conturăm pe cele viitoare, datorită soluțiilor noastre în continuă schimbare.

La Henkel, gândirea inovatoare și spiritul antreprenorial sunt integrate în ADN-ul nostru. Suntem o echipă de experți curioși și pasionați, care dețin cunoștințe profunde privind piața și aplicațiile. Portofoliul nostru de neegalat de adezivi, etanșanți și acoperiri funcționale este conceput pentru a transforma piețele și modul dvs. de lucru. Suntem partenerul dvs. global pregătit să facă față oricărei provocări și să dezvolte o soluție inteligentă și sustenabilă – împreună cu dvs. În scopul îmbunătățirii.

Produse

  • Adezivi
  • Curăţitori industriali
  • Acoperiri industriale
  • Lubrifianți industriali
  • Materiale pentru reparații
  • Etanşanţi

Servicii

  • Servicii pentru echipamente
  • Laborator și servicii analitice

Adezivi

Adecvați pentru suprafețe diverse
Ați primit sarcina de a vă îmbunătăți produsul sau procesul. Vă putem ajuta. Adezivii sunt utilizați pentru a lipi substraturi prin intermediul aderenței (lipirea suprafețelor) și al coeziunii (rezistență internă). Adezivii Henkel, care includ de la adezivi instant la adezivi sensibili la presiuni, de la adezivi structurali la adezivi pentru asigurarea filetelor, vă oferă performanțe optime, confort și fiabilitate, indiferent de provocare.

Echipa noastră vă poate recomanda adezivul ideal pentru cerințele dvs. privind rezistența, flexibilitatea, condițiile de mediu, vâscozitatea, sustenabilitatea și multe altele. De asemenea, grație prezenței noastre globale, veți primi produse de calitate și consecvente, indiferent de locația dvs.

Optimizați-vă procesul de producție și opțiunile de design cu ajutorul adezivilor
Deoarece lipirea a fost inițial concepută ca o metodă de îmbinare industrială, alături de alte tehnici, precum sudarea,lipirea cu aliaj metalic și nituirea, s-au efectuat multe activități de cercetare, dezvoltare și inginerie pentru a crea cele mai bune soluții adezive.

Grație utilizării adezivilor ca o alternativă la fixarea mecanică, sudarea și alte metode de îmbinare, afacerea dvs. poate obține un avantaj concurențial. Dacă doriți să reduceți costurile generale de producție, să creșteți fiabilitatea produselor sau performanțele și intervalul de funcționare, atunci este momentul să integrați adezivii în procesele dvs. de design, producție și asamblare.

Adezivii LOCTITE® fac față oricărei provocări
Adezivii industriali ai mărcii LOCTITE® sunt concepuți în vederea sprijinirii producției de componente și materiale. Acești adezivi inovatori au o formulă care le permite să reziste la un impact puternic și la forțe de exfoliere, oferă o rezistență impresionantă, atât din punct de vedere chimic, cât și termic.

Tipuri de adeziv

  • Adezivi anaerobi
  • Adezivi de parbriz
  • Adezivi flexibili
  • Adezivi Instant
  • Adezivi pe bază de solvenți
  • Adezivi pentru asigurarea filetelor
  • Adezivi structurali
  • Adezivi Universali
  • Adezivi UV/adezivi cu întărire la lumină
  • Compuși pentru fixare coaxială
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/13292/2015
CUI: 35182126
Adresă: Str. Ionita Vornicul 1-7 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide