Gratuit

ZOOM SOFT SRL

Descriere companie:

ZOOM SOFT este una dintre cele mai importante companii în pregătirea serviciilor de imprimare, aducând prin calitate un avantaj competitiv esențial pentru clienții noștri.

Cu o experiență de peste 14 ani în industria de preimprimare, ZOOM SOFT a deschis calea tehnologiei CTP prin introducerea primului sistem de acest gen în România, începând cu anul 2000.

Serviciile oferite sunt: ​​expunerea filmelor de imprimare a plăcilor CTP, distribuirea și service-ul echipamentelor și pieselor de schimb CTP, echipament și software specializat pentru controlul calității tipăririi.

Echipamentele de ultimă generație completate de experiența acumulată, garantează calitatea serviciilor și produselor și, la fel de important, timpul de execuție redus (timpul de expunere al unei plăci cu formatul 70x100 durează aproximativ 2 min).

Conducerea companiei este implicată în activitatea de zi cu zi în cadrul companiei, asigurând atingerea standardelor de calitate impuse.

Calitate
Sistemul de calitate este conform ISO 9001: 2008 și este susținut de întregul personal al Zoom Soft, organizat și condus de Mihai Necsulescu, director general și specialist în presă cu peste 20 de ani de experiență în domeniu.

Plăcile expuse sunt măsurate pentru a respecta standardul stabilit de companie, prin reproducerea pe placă între 0,1% și 99,9% în orice hotărâre cu ecran raster. Punctul raster este expus la 175, 200, 250, 300 și 420 lpi la o rezoluție echivalentă de 9000 dpi.

Cercetare & Dezvoltare
Activitatea de cercetare / dezvoltare constituie o componentă importantă în procesul de producție, înregistrând rezultate semnificative în toate domeniile de activitate ale companiei.

Pe segmentul de preimprimare, în timp au fost create și materializate mai multe proiecte. Printre acestea, se tipărește întreaga Biblie, Vechiul și Noul Testament pe un singur format A4. Microtextul tipărit de ZoomSoft este de două ori mai mic decât bancnota de 500 de euro.

Un alt succes este proiectul „Metode inovatoare pentru imprimarea rasteră la o decizie mare a ecranului” în cadrul căruia gestionăm expunerea plăcilor CTP la un ecran de până la 420lpi.

Dedicarea calității și menținerii unui standard ridicat la produsele și serviciile oferite a fost materializată în realizarea unui echipament de control pentru formularele tipărite alcătuite dintr-un microscop digital și un software dedicat, comercializat sub numele de Micro PlateReader.

PRODUSE

IMPRIME SPECIALE
Pentru că ne-a plăcut să ieșim din cutie, încă din primul an de activitate am acordat o atenție specială inovației. Astfel s-au născut proiecte din diversele care au completat compania potofolio prin printuri speciale, cum ar fi: -Biblia, Testamentele noi și vechi, tipărite integral pe o foaie A4.

Holograme
O altă activitate filială a companiei este axată pe furnizarea de soluții pentru autentificarea produselor și protecția mărcii. În acest scop, am pus bazele unui centru de producție eficient prin furnizarea clienților noștri de o varietate de etichete autoadezive holografice cu un spectru larg de utilizare. Pe lângă holograme, ZoomSoft vinde și alte etichete speciale.

COMPUTER PENTRU PLACĂ
Zoom Soft oferă un pachet integrat de servicii constând în echipamente de vânzare Computer To Plate, care oferă transport și instalare, service în timpul garanției și post garanție.

Pentru mai multe informații sau consultanță pentru a cumpăra, accesați secțiunea de contact.

TRACK & TRACE
Îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor a dus la dezvoltarea unui sistem propriu, unic, de securitate și trasabilitate. Se bazează pe o serializare alfanumerică a software-ului de decodare alfanogramă și specială care oferă informații precise și detaliate care însoțesc produsul.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/14186/1994
CUI: 6036887
Adresă: Str. Sabinelor 106 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide