Gratuit

ONE SOLUTION MEDIA & ADVERTISING SRL

Descriere companie:

Ne place să vorbim despre noi prin ochii clienților noștri, prin pozele lucrărilor noastre, prin experiența noastră — pe care o așternem în faţa dumneavoastră, actuali şi viitori clienți.

Concurenţa acerbă şi conjunctura economică vă determină să dați frâu liber imaginației, să găsiți în permanenţă noutăți care să stimuleze vânzările. Piaţa publicității se cere inovată mereu şi mereu; aveţi nevoie de sprijin tehnic pentru a vă transpune ideile în practică, eficient sub raport calitate-preț şi în cel mai scurt termen de execuție. Tehnologia nouă trebuie absorbită şi inclusă în oferte, fără aceasta neexistând viitor.

Ne ocupăm de producția publicitară, de printuri digitale, format mic, mediu şi mare de peste 10 ani şi am rămas conectați la noutățile din domeniu. Am consolidat echipa şi am crescut valoarea pregătirii profesionale a angajaților. Echipamentele noastre răspund exigenţelor tuturor; suntem pregătiți pentru provocările pe care doriți să ni le împărtășiți.

Avantajul nostru, pe care vă invităm să îl valorificăm împreună, constă în producerea „in-house” a unei game largi de elemente componente ale conceptului de producție publicitară, păstrând ritmul cu noutățile din domeniu, la termene de execuție foarte dinamice şi la un foarte bun raport calitate-preț.

 

LUCRĂRILE NOASTRE:

PRINT DIGITAL & OFFSET
În orice afacere sunt necesare cărți de vizită, fluturași, felicitări pentru sărbători, calendare. Aveţi un eveniment? Putem realiza mape, broșuri, pliante. Doriți să vă faceţi cunoscută activitatea, produsele distribuite, poze ale evenimentelor? Nimic mai potrivit decât un catalog de prezentare.

Cardurile de fidelizare reprezintă un mijloc de marketing foarte utilizat. Printurile digitale, iar în cazul tirajelor mari, cele offset, sunt componente importante ale producției publicitare, accesibile şi relativ uşor de realizat.

Lista de aplicații:
— Cărți de vizită simplă-faţă sau dublă-faţă
— Fluturași
— Felicitări
— Calendare
— Calendare personalizate
— Coli cu antet
— Broșuri
— Pliante
— Cataloage
— Volante
— Mape
— Carduri PVC
— Scrisori personalizate

PRINT INDOOR / OUTDOOR
Echipamentele noastre de print outdoor cu cerneală UV și cele de print indoor cu cerneală latex și ecosolvent pot fi utilizate pentru diverse aplicații, iar suporturile de print cele mai des întâlnite sunt: mesh, frontlit (banner simplă-faţă), blockout (banner dublă-faţă), backlit, blueback (postere pentru panourile stradale), whiteback (citylight), pânză de steag, autocolant PVC, tyvek, canvas, window graphics, floor graphics. În permanenţă apar noi materiale pe care le testăm şi le includem în oferta noastră: o gamă variată de suport de print ce răspunde cerințelor legate de calitate şi se raportează la bugetul dumneavoastră.

Materialele printate pot fi finisate cu capse, găuri de vânt, tiv sau alte variante în funcţie de destinația acestora.

Dintre tipurile de suport de print rigid menționăm: lemn, PVC (STIPLEX, KOMATEX, VERALITE, FOAM etc.), sticlă, carton microondul, polistiren expandat, policarbonat, dibond, tabla de aluminiu, pânză de tablouri şi altele. Pe scurt, grosimea maximă posibilă a suportului de print este de 5 cm. Dacă aveţi un suport de print şi doriți să îl testăm, echipamentele noastre de print digital vă stau la dispoziție. Împreună putem găsi noi şi noi aplicații.

În producția publicitară, outdoor-ul ocupă în continuare o poziție importantă în totalul printurilor digitale; fără panouri stradale nu rămâi în conştiinţa cumpărătorilor din România. Concurenţa acerbă impune o publicitate dacă nu la nivel cantitativ, cel puţin la nivel calitativ. Trebuie să fii „văzut” pentru a rezista pe piaţă.

SIGNMAKING
Echipamente pentru debitat plăci PVC şi materiale lemnoase

Realizăm orice tip de reclamă luminoasă, cu litere volumetrice luminoase sau neluminoase, cu tuburi cu descărcare în gaze spectrale, inclusiv structură metalică, confecții metalice, elemente de mobilier, panouri, totemuri, plăci gravate, de diverse dimensiuni, forme şi pentru o gamă largă de destinaţii.

DECOR VITRINE
În ultima perioadă, decorarea vitrinelor a capătat un rol fundamental în conceptul de marketing al marilor branduri de retaileri. Pentru realizarea acestora se utilizează autocolant printat şi laminat, autocolant cutter-plotter, canvas şi o serie de alte materiale în funcţie de creativitatea celui care concepe campania.

MOBILIER COMERCIAL
Spaţiile comerciale se cer a fi mobilate conform trendului, specificului magazinului dumneavoastră. Din aceasta cauză, am extins aria de activitate şi producem mobilier realizat din MDF / PAL, metal sau inox. Mobilierul va fi personalizat şi se va potrivi perfect spațiului destinat.

INSCRIPŢIONĂRI AUTO
Personalizarea autoutilitarelor a devenit un „must have” al tuturor companiilor, indiferent de mărimea flotei. Echipamentele noastre de print digital cu cerneală latex sau ecosolvent (print autocolant şi window graphics) permit obţinerea unei rezoluții de până la 1200 dpi; experiența noastră în domeniu şi materialele utilizate ne permit realizarea unei game variate de aplicații de acest fel. Întotdeauna există însă şi varianta simplă de personalizare auto cu cutter-plotter, una sau mai multe culori, precum şi combinația dintre cutter-plotter şi print.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/15224/2007
CUI: 22246198
Adresă: Str. Călugăreni nr. 10, Bucureşti, sector 3, cod 031528
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide