Un nou parteneriat în beneficiul industriei textile din România

Textile Technology Show a fost timp de trei zile spectacolul inovațiilor tehnologice pentru industria de textile din Europa de Sud-Est. Pavilionul central al Romexpo a fost scena demonstrațiilor realizate pe cele mai performante echipamente de brodat, imprimare direct pe materiale textile, utilaje de finisare și prese pentru transfer termic.

Citeste »

La Sorgente – Cerneluri flexo adaptate oricărei cerințe

La Sorgente Spa este o companie cu o îndelungată tradiție în producția de cerneluri flexografice, fiind înființată în anul 1929. Astăzi este una dintre cele mai importante companii italiene care furnizează cerneluri pentru imprimare flexografică, o firmă în continuă creștere care zilnic face față noilor provocări, devenind un punct de referință pentru cei din industria tipografică.

Citeste »

EFECTE SPECIALE pe textile prin transfer termic

Realizarea efectelor speciale pe textile prin imprimare directă nu este o temă ușor de realizat. Mai ales din cauza suportului pe care se face imprimarea, care în cele mai multe cazuri ori este absorbant ori/și nu poate fi expus la temperaturi ridicate pentru polimerizarea cernelii (dacă lucrăm cu cerneluri pe bază de plastisol care necesită temperaturi ridicate pentru polimerizare de 160-165 gr. C ).

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide