De la stânga la dreapta: Christopher Kessler, consilier juridic la KBA, Patrick Masson, CEO KBA Iberica, Ralf Sammeck, CEO KBA Sheetfed, Oktay Duran, președinte Duran Machinery, Apo Kucukaras, Duran Machinery

Duran Machinery devine membru al Koenig & Bauer Group

Koenig & Bauer – producător de echipamente de tipar offset și digital în coală, precum și de sisteme de finisare și tipar flexografic, cu sediul în Würzburg, Germania – a convenit cu Duran Machinery – producător de echipamente de îndoire și lipire carton, cu sediul în Istanbul, Turcia – să preia 80% din activitatea furnizorului turc și să o integreze în cadrul grupului KBA sub denumirea de Koenig & Bauer Duran.

Citeste »

Bateria din hârtie redefinește conceptul de ambalaj inteligent

Oamenii de știință încearcă să creeze baterii ușoare, ieftine și ecologice care să conțină în totalitate componente nemetalice. Cele mai promițătoare materiale sunt așa-numiții polimeri conductori. Un astfel de polimer este polipirolul, care a fost adesea considerat ineficient pentru bateriile comerciale.

Citeste »

KHS câștigă premiul pentru ambalaje ecologice cu Nature MultiPack™

La ediția din acest an a epoziției FachPack, dedicată industriei ambalajelor și organizată în Germania la Nürnberg Messe între 25 și 27 septembrie, grupul KHS – unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de ambalare pentru băuturi, alimente și produse nealimentare – a obținut premiul Green Star Packaging Award pentru sistemul său inovativ de ambalare.

Citeste »

Sisteme de control al calității printului pentru industria ambalajelor

În industria ambalajelor există controale de calitate pentru fiecare etapă de producție. Extrudarea, imprimarea, laminarea și tăierea sau decuparea sunt procesele în jurul cărora GRAFIKONTROL a proiectat linia TQC 360° cu design modular, compusă din sistemele de inspecție a printului denumite MATRIX, LYNEX și PROGREX, spectrofotometrul CHROMALAB și PROCHECK, sistemul de gestionare a deșeurilor.

Citeste »

Cașerare automatizată cu Sintesy S3 1616

Multe dintre firmele italiene sunt afaceri de familie unde tradiția și pasiunea se transmit din generație în generație. Aceasta este și povestea firmei Oppliger și a directorului executiv Fernand R. Oppliger, care la vârsta de 10 ani, în seara de Crăciun, a primit în dar de la tatăl său un mic strung pentru prelucrarea metalului.

Citeste »

Câștigătorii concursului Pro Carton/ECMA Awards 2018

Competiția internațională de design pentru cutii pliabile organizată de Pro Carton – asociație care promovează la nivel internațional utilizarea ambalajelor din carton – și ECMA – Asociația Fabricanților Europeni de Cutii Pliabile – a atras și anul acesta un număr record de participanți.

Citeste »

GRAPHIC OPEN SYSTEMS – O prezență activă la Pack Expo 2018

Înființată în anul 1994, Graphic Open Systems își propune să ofere potențialilor clienți posibilitatea achiziționării de utilaje tipografice de cea mai bună calitate. Graphic Open Systems are o bogată experiență pe piața din România, respectând proceduri clare de lucru care asigură un nivel înalt și constant de calitate a produselor și serviciilor.

Citeste »
Avocat Dr. Constantin Neacșu - Baroul București Tel.: 0744244852

Taxa pe ambalaje

De aproape doi ani, toate societățile care introduc pe piață produse ambalate sau generează ambalaje – indiferent în ce mod – sunt obligate să achite o taxă pe ambalaj de 2 lei/kg, în măsura în care nu asigură reciclarea acestor ambalaje.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide