Gratuit

LABEL PRINT SRL

Descriere companie:

Noi suntem cei care punem preț pe eticheta ta…

Și punctele de suspensie nu marchează nesiguranța ci întâietatea pe care o acordăm feeback-ului tău!
De aceea te invităm să plasezi ‘’!’’la finele sloganului nostru.

Label Print a văzut lumina tiparului acum 14 ani, din dorința sinceră și nestăvilită a unui tânăr de a aduce un suflu proaspăt într-un domeniu de nișă. Echipa s-a multiplicat de câteva zeci de ori între timp și, dacă ne întrebi pe noi, facem o treabă grozavă!

Noi suntem cei care îți valorizăm etichetele și le personalizăm până la acel nivel la care să se contopească alături de produsul pe care îl reprezintă. În final, mesajul invocat de etichetă trebuie să fie identic cu cel al produsului până la construcția indiviza a personalității.

Misiunea noastră este de a atinge culmile excelenței prin producerea de etichete cu personalitate dar și prin punerea la dispoziție de servicii integrate. Eticheta fără consultanță prealabilă este ca un copac fără rădăcini. Riscul de a se clătina puternic la primele intemperii este iminent!

De aceea slujba nostră nu se termină la finalizarea comenzii și nici la livrarea finală a etichetelor! Vom considera că ne-am îndeplinit datoria în momentul comunicării feedback-ului tău pozitiv!

Pentru că ne-am dorit să învățam, am încheiat colaborări cu tipografii din Germania, Elveția, Cehia, Slovacia, Franța, Bulgaria și Grecia și suportul acestora a fost prețios. Am dezvoltat procedee de lucru, ne-am armonizat tehnicile de imprimare și am atins un nivel superior al calității, nivel pe care nu l-am fi atins dacă nu am fi investit continuu în echipamente și tehnologie superioară.

Ne-am raliat directivelor și regulamentelor europene precum și dispozițiilor naționale și ne responsabilizam clienții în privința pașilor de urmat pentru respectarea acestora. O astfel de asumare reprezintă, din partea noastră, o demonstrație de respect și fidelitate față de partenerii noștri, respectiv față de tine.

Vino să construim împreună rețeta etichetei perfecte/de succes pentru tine! Și dacă evoluția constantă și stabilă a Label Print din ultimii 14 ani nu te convinge, te așteptăm la sediul nostru pentru o mostră de realitate și un portofoliu bogat în etichete splendide, care mai de care mai arătoase.

Tipar flexografic Label Print

Label Print dispune de utilaje cu inaltă performantă tehnologică (utilaje de debitare, stanțare și sortare), la care se alătură o echipă de tipografi și sortatori CTC cu experientă în domeniu. Venim în întâmpinarea dorințelor și nevoilor clienților noștrii prin asigurarea unui standard înalt al calitătii tiparului și respectarea termenlor de livrare agreate cu posibilitatea onorării de comenzi cu tiraje mari. În acest sens, certificările ISO 9001 și ISO 14001, cu care suntem acreditați, sunt dovada gradului ridicat de competentă în domeniu și interesului susținut pe care îl acordăm activitătii noastre.

Tipar digital

Stickerele personalizate digital dau frâu liber imaginației prin materializarea oricărui desen, imagine, sau element grafic, pe diferite suporturi precum pereți, laptopuri, mașini. În ipostaza de accesorii decorative sau de promovare, pot lua orice formă cu ajutorul tehnologiei digitale pe care Label Print o deține.

Etichetele se vor tăia după un desen vectorial ales sau conceput de grafician.
Astfel, orice spațiu sau obiect poate deveni o valență a originalității într-un mod simplu și curat, având avantajul unei aplicări ușoare și de durată datorită calității adezivului.

Design

Echipa noastră de designeri acordă o atenție deosebită necesităților și dorințelor fiecărui client. Suntem pregătiți să creăm sau să modificăm aspectul etichetelor autoadezive în rolă astfel încât imaginea produsului dvs. să fie una de excepție.

Label Print oferă soluții complete în conceperea etichetelor autoadezive în rolă ca urmare a tehnicii flexografice utilizate și a experienței bogate în domeniul executării lucrărilor tipografice.

Prepress

Serviciile de prepress presupun machetarea și pregătirea de tipar prin încadrarea designului în forma și dimensiunea finală a tiparului, prelucrarea și adaptarea fotografiilor, efectuarea ajustărilor și a corecțiilor impuse de tehnologia de tipar, derularea testelor de calibrare pentru obținerea unui tipar de calitate și confecționarea plăcilor (matrițelor, clișeelor) de tipar.

Consultanță și service

Diversitatea tipurilor de etichete, stickere și aplicații poate crea confuzie, de aceea oferim tot suportul necesar în procesul de selecție, respectând cerințele și specificațiile clienților noștri și asigurând trasabilitatea etichetei de la etapa de design până la cea de tipărire. În plus, expertiza în domeniu ne recomandă în selectarea echipamentelor conexe optime pentru producția de etichete, astfel încât ele să corespundă din punct de vedere tehnic cu cerintele de calitate.

Acest serviciu este gratuit și face parte din pachetul de beneficii oferit de Label Print tuturor clienților ce doresc o vizibilitate maximă a produselor la locul de vânzare. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și vom fi alături de dumneavoastră pe parcursul întregului proces.

Distribuție

Transportul produselor este asigurat prin intermediul propriului parc auto sau firmelor de curierat, produsele fiind livrate întotdeauna către clienți indiferent de locație.

 

PRODUSE

ETICHETE

 • ETICHETE AUTOADEZIVE
  • Etichete autoadezive imprimate
  • Etichete autoadezive neimprimate
 • ETICHETE AUTOCOLANTE SPECIFICE
  • Etichete autocolante de preț
  • Etichete autocolante reclosure
  • Etichete de securitate și durabile
 • ETICHETE ÎN ROLĂ SAU ÎN COALĂ
 • ETICHETE NON-ADEZIVE

STICKERE

 • STICKERE DECORATIVE
 • STICKERE PERSONALIZATE

PRODUSE DISTRIBUITE

IMPRIMANTE DE ETICHETE

 • Volum Mic
 • Volum Mediu
 • Volum Mare

RIBOANE

 • Ceară (Wax)
 • Ceară & Rășină (Wax & Resin)
 • Rășină (Resin)
 • Ribon Color

APLICATOARE ȘI MARCATOARE

 • Aplicatoare de etichete
 • Marcatoare de preț și cod

DISPENSERE ȘI ROLUITOARE

CITITOARE CODURI DE BARE

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/563/2001
CUI: 13650960
Adresă: BDUL. BANU MANTA 21 B BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide