Gratuit

WILKINS PACKAGING EST EUROPA SRL

Descriere companie:

Înființat în 2004, acest hub are sisteme de ultimă generație de gestionare a culorilor.

Situat în Domnesti, la marginea Bucureștiului, Wilkins Packaging Est Europa este în locația ideală pentru a servi Europa de Est și nu numai. Filozofia este de a crea o instalație de producție care să îndeplinească toate standardele preconizate pentru producția de ambalaje alimentare în Marea Britanie.

Această instalație are acreditări de la ISO, BRC, FSC, Mellow Color și Smeta și funcționează la aceleași proceduri ca instalația din Marea Britanie. Gestionând 70% mărfuri generale (inclusiv textile) și 30% produse alimentare, exportă în Bulgaria, China, Franța, Olanda, Hong Kong, Irlanda, Polonia, Israel, Italia, Slovacia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Germania și Ungaria.

Suntem specializați în imprimarea ambalajelor și a ambalajelor pentru o mare varietate de industrii și mărci din întreaga lume

Afacerea de familie care livrează întotdeauna

Sectoare de ambalare

 • Textile
 • Refrigerat & congelat
 • Cofetărie
 • Gospodărie
 • Luxos

REFRIGERAT SI CONGELAT

Grupul Wilkins sunt experți în sectorul ambalajelor alimentare și sunt una dintre singurele fabrici care se laudă cu o tehnologie de migrație scăzută 100%.

Producând produse de ambalare a alimentelor pentru principalele supermarketuri, sediul grupului alimentar Wilkins Group are sediul în Colwick, Nottingham.

Grupul Wilkins are, de asemenea, capacitatea de a produce produse cu migrație scăzută în alte fabrici ale sale din întreaga lume.

TEXTILE

Un furnizor important de produse de ambalare pentru sectorul de articole de îmbrăcăminte și lenjerie, Wilkins Group este specializat în producerea de pachete cu umeraș, bilete basculante, etichete, cărți cu guler, pachete scurte pentru boxer pentru bărbați, pachete eșalonate și cutii pentru sutiene.

COFETĂRIE

Grupul Wilkins oferă ambalaje de cofetărie, inclusiv cutii de ciocolată, ambalaje dulci și produse de cofetărie pentru piața sezonieră. Cu metode avansate de lăcuire și tehnologie de blocare a foliei, site-ul nostru din Nottingham poate satisface atât perioade lungi cât și scurte.

TOILETRIES

De la produsele Self Tanning până la produse cosmetice și parfumuri de lux, The Wilkins Group are totul acoperit. Putem utiliza numeroase construcții diferite, de la standard până la confecționare și îmbunătățire prin imprimare, lac, gofrare și foilaj - toate făcute sub un singur acoperiș fără a fi nevoie de externalizare.

GOSPODĂRIE

Oferind soluții de ambalare pentru industria casnică / chimică, Wilkins Group oferă proiecte inovatoare pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri. În fruntea culturii de vânzare cu amănuntul de astăzi, The Wilkins Group lucrează pentru a vă asigura că marca dvs. rămâne la curent.

LUXOS

O nouă diviziune pentru The Wilkins Group, filiala noastră FUSE a fost lansată în 2017 pentru a satisface în mod special piața ambalajelor premium. Marca FUSE poate oferi acum metode avansate de blocare și lăcuire a foliei pe termen scurt, fără a fi nevoie de matrițe, filme sau plăci.

 • Ambalaje de lux

Invităm profesioniștii în ambalaje să ni se alăture site-ului nostru din Nottingham, pentru a folosi camera noastră de dezvoltare, unde clienții se pot întâlni cu echipa de grafică internă pentru a urmări ideile lor. Noua noastră tehnologie FUSE poate oferi metode avansate de blocare a foliei și lacuire ideale pentru sectorul parfumurilor.

TĂRILE FORMATE

Tăvile noastre formate din bord oferă următoarele avantaje:

 • Contact direct cu alimentele
 • Disponibil în materiale reciclabile sau compostabile
 • Microunde
 • Acoperit
 • Potrivit pentru congelator și frigider
 • Poate fi sigilat termic cu un film sau capac de bord
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/782/2004
CUI: 16476176
Adresă: Str. Tudor Vladimirescu 393 Domnesti
Categorie:
Inchide

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide