HP anunță că nu va mai participa la drupa 2021

HP, compania care trebuia să fie cel mai mare expozant la drupa, a anunțat că nu va mai participa la expoziția germană care va fi organizată în perioada 20-28 aprilie 2021 și nici la Interpack, programat să se desfășoare între 23 februarie și 03 martie.

HP avea inițial în plan să ocupe întreaga Hală 17 din incinta Messe Düsseldorf, însă în vara acestui an a luat decizia de a-și reduce la jumătate spațiul expozițional anunțat pentru drupa, pentru ca în cele din urmă să renunțe definitiv la participare. Reprezentanții HP au explicat decizia de neparticipare astfel: „Luând în considerare evoluția pandemiei Covid-19, sănătatea și siguranța angajaților și a clienților noștri rămân priorități pentru noi și prin urmare, HP nu va avea o prezență fizică la Interpack și drupa 2021”. Retragerea HP de la drupa este considerată printre cele mai importante, după deciziile asemănătoare luate de alte nume mari ale industriei precum Heidelberg, Manroland Sheetfed, Fujifilm, Komori, Xerox, Kodak și Bobst.

Francois Martin, fostul director de marketing al diviziei de soluții grafice din cadrul HP, a precizat la rândul său: „Ne-ar fi plăcut tuturor să participăm la drupa 2020, dar lumea s-a schimbat. Până vom eradica Covid-19 trebuie să ne adaptăm la o nouă realitate. Provocarea vine de la schimbarea obiceiurilor și acceptarea situației actuale și a consecințelor. Nu avem nimic împotriva expozițiilor, însă este necesar să fim realiști. Următoarea drupa adevărată va fi în 2024. Orice târg înainte de acest termen este riscant, deoarece va dura un timp până la apariția vaccinului”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Facebook
Telegram
Skype
WhatsApp
Email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide