Gratuit

EUROPA EXPRESS SA

Descriere companie:

În 17 ani de activitate pe piața ambalajelor din carton ondulat, Europa Express s-a dovedit a fi unul dintre principalii competitori din piață, făcând dovada unui real profesionalism atât în ceea ce privește activitatea de vânzare și strategia de marketing, cât și în calitatea produselor și serviciilor oferite. Avem capacitatea de a asigura și gestiona tot lanțul de operațiuni necesare realizării ambalajelor din carton ondulat, asigurând soluții integrate pentru clienții noștri, de la realizarea proiectării grafice, a formei și imaginii cutiei, alegerea materialului în funcție de produsul de ambalat, stabilirea tirajului în raportul preț-cantitate, realizarea mostrelor, producerea efectivă, ambalarea și livrarea produsului comandat de client.

Experienţa acumulată la Europa Express înseamnă astăzi un management profesionist, o echipă care poate să răspundă prompt solicitărilor de pe piața internă prin servicii de calitate, seriozitate, flexibilitate și, nu în ultimul rând, rapiditate.

SERVICII

 • Producție de carton ondulat
 • Producție de ambalaje din carton ondulat
 • Servicii conexe

PRODUCȚIE DE CARTON ONDULAT

La Europa Express producem carton ondulat din anul 2006. Producția este destinată atât pentru consumul propriu – producerea de ambalaje de carton ondulat – cât și pentru comercializarea către terți.

Fiind una dintre cele mai dinamice soluții de ambalare disponibile, cartonul ondulat oferă clienților numeroase avantaje:

 • greutate foarte mică (cutiile din carton sunt de cca trei ori mai ușoare decât cele din lemn, la același volum de ambalare)
 • bună protecție a produselor prin capacitatea ridicată de preluare a solicitărilor mecanice de către straturile de carton ondulat
 • protecție la variațiile de temperatură datorită aerului aflat între straturile de hârtie; în plus, straturile pot fi îmbibate cu adaosuri de materiale hibrofobe (rășină, ceară) ce le conferă rezistență la umezeală
 • ambalajele din carton ondulat se pot transporta pliate și se pot refolosi de mai multe ori
 • facilitează vânzarea mărfurilor prin faptul că pe cutii pot fi tipărite elemente de reclamă
 • este un material complet reciclabil și dispensabil
 • conferă costuri scăzute de cumpărare, comparativ cu alte produse de ambalare.

PRODUCȚIE DE AMBALAJE DIN CARTON ONDULAT

Prin procesarea cartonului ondulat, Europa Express produce o gamă largă de ambalaje, în majoritate cutii și tăvi, accesorii de prezentare, display-ere etc., furnizate în mărimi și modele standard (conform clasificărilor internaționale FEFCO) sau în variante personalizate, realizate la cerere.

Cutii clasice
Sunt, de regulă, cutii colective, confecționate din plăci de carton ondulat de diferite tipuri, cu față albă sau natur. Dimensiunile sunt stabilite de către client sau, în funcție de destinație, ambalajul poate fi proiectat de către noi. În general, cutiile clasice sunt formate dintr-o piesă cu o articulație lipită sau capsată și au patru clape de închidere. Se poate asigura personalizarea prin imprimare în 1-4 culori. Se livrează pliate și sunt destinate ambalării unei game variate de produse din industria textilă, industria produselor alimentare, a băuturilor alcoolice și nealcoolice, materiale de construcții etc.

Cutii ștanțate
Sunt ambalaje complexe, confecționate prin ștanțarea plăcilor de carton ondulat de diferite tipuri, cu față albă sau natur, imprimate flexografic în 1-4 culori, putând avea încorporate în design dispozitive de închidere sau mânere. Sunt cuprinse aici cutiile telescopice (corp-capac, detașabile), cutii pentru pizza, tăvițe pentru produse de patiserie, lădițe pentru fructe și legume. Au o arie largă de utilizare, fiind destinate ambalării produselor alimentare, a băuturilor alcoolice, a obiectelor de uz casnic, încălțămintei etc.

Cutii cașerate
Sunt ambalaje atractive, obținute din plăci de carton ondulat de diferite tipuri, cașerate cu carton duplex sau dublu cretat imprimat în policromie. În general sunt cutii individuale, care asigură atât protecția produsului cât și o prezentare superioară a acestuia. Sunt frecvent utilizate în diferitele ramuri ale industriei alimentare, a băuturilor, în industria farmaceutică, a produselor electronice și electrocasnice etc.

Accesorii interioare
Acestea pot fi legate de designul cutiei (separatoare și steguri) și au rolul de a separa produsele în cutie sau se prezintă ca itemi separați: separatoare, tăvi sau colțare.

SERVICII CONEXE

Europa Express pune la dispoziția clienților săi o serie de servicii conexe precum:

 • Proiectarea ambalajului – alegerea modelului constructiv, a tipului de carton, stabilirea dimensiunilor optime, realizarea de mostre pentru probe;
 • Concepţie grafică;
 • Realizarea de fotopolimeri necesari imprimării;
 • Realizarea matrițelor – în cazul cutiilor ștanțate;
 • Servicii de imprimare, cașerare și ștanțare;
 • Transportul mărfii la beneficiar cu mijloace auto proprii sau închiriate;
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/1066/1997
CUI: 6905726
Adresă: Sat Lețcani
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
Lețcani, România

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide