Gratuit

FLEXO HOUSE SRL

Descriere companie:

Flexo House Bucuresti
Societatea comerciala FLEXO HOUSE SRL a luat fiinta in 2003 incepand activitatea cu comercializarea de clisee flexografice, design si grafica pentru ambalaje. Procesul de productie propie al cliseelor flexografice a inceput in ianuarie 2005 cand compania a achizitionat echipamente moderne pentru realizarea cliseelor flexografice. Ascensiunea noastra pe piata ambalajelor a fost posibila numai prin utilizarea placilor flexo de cea mai buna calitate, prin nivelul profesional ridicat al angajatilor si prin utilizarea ultimei tehnologii in domeniu.

Firma detine:
– doua linii tehnologice pentru productia de clisee flexo.
– un Computer To Plate, SPARK XT (ESKO Graphics) cu tehnologie laser.
– un studio pentru executarea graficii si pre-press (software specializat pentru ambalaje, software pentru grafica computerizata, software HD).

Un design de marcă pentru un produs de marcă!
Cu o experiență de peste 20 ani Flexo House este în pas cu ultima tehnologie, ceea ce ne ajută să realizăm clișee flexografice digitale pentru orice tip de design.

Flexo House este unul dintre producătorii autohtoni de clișee flexografice care utilizează HD Flexo de la Esko Artwork – un proces nou în execuția plăcilor flexografice. HD Flexo ridică standardul în industria de tipar flexo prin claritate optimizată și culori mai vibrante în imprimare. Tiparul flexo poate concura acum cu offset-ul şi cu gravura de imprimare pentru ambalaje flexibile. În plus, placa de expunere digitală asigură eficiență sporită în producţia de plăci şi în imprimare.

Calitatea Flexo
Prin utilizarea HD Flexo garantam inalta calitate a imprimarii – selectii de culoare cu rezolutie mare (150-175 lpi), similara offset-ului sau rotogravurii.

Varietatea Flexo
Imprimare la tiraj mare cu ajutorul cliseelor profesionale, pe o mare varietate de materiale absorbante si nonabsorbante.

Consultanta Flexo
Flexo House cu o experienta de peste 20 ani si in pas cu ultima tehnologie, reprezinta partenerul ideal pentru consultanta dumneavoastra.

Beneficiile HD Flexo / Esko Pixel+
Reprezinta un nou standard de calitate a cliseelor flexo pentru tiparul etichetelor si al ambalajelor flexibile

Imaginile tiparite sunt mai clare , cu o excelenta gama de nuante,detalii si contrast.

Punctele de raster sunt mai stabile la valori procentuale mici(1-2%), gradientele sunt fine,neintrerupte.

Transfer bun de cerneala, obtinerea facila a densitatior mari de culoare.

Solutii Profesionale

Clisee Flexografice
Cliseele utilizate la imprimarea flexografica sunt executate exclusiv prin metoda digitala (imaginea digitala se transmite prin tehnologia computer-to-plate). Materia prima utilizata pentru acestea este de cea mai inalta calitate.

FLEXO HOUSE utilizeaza placi de fotopolimeri cu diferite grosimi, adaptate pentru mai multe inaltimi de tipar. Mai multe detalii tehnice despre acestea in partea de jos:

Grafica si Design
Aici putem crea imaginea pentru tipul de produs ambalat si apoi sa o adaptam la suportul de imprimat, sa-i facem separatia pe culoare si s-o pregatim in vederea tiparirii. Astfel imaginea prelucrata in studioul nostru grafic ia o forma cat mai aproape de efectul final, fiind vizualizata cu ajutorul unui proof digital.
Cele mai tipice aplicatii ale flexografiei sunt sacosele din plastic si hartie, etichetele autoadezive, ambalajele pentru food si non-food, etc.

Asistenta Tehnica
Firma vine in intampinarea clientilor nostri si testeaza masinile de tipar in vederea stabilirii performantelor acestora, cu ajutorul unor clisee test. Apoi cu ajutorul aparatelor de masura a densitatii de culoare, precum si a unui software specializat, se stabileste o curba de compensare a dot gainu-lui pentru fiecare client al nostru. Acest proces permitand ca la fiecare tiparire a ambalajului, calitatea imprimarii sa fie una foarte buna. Succesul executiei unui tipar flexo incepe odata cu intelegerea intregului proces de imprimare.

Prin noi aveti solutia optima pentru tipar!
Daca vrei o masina flexo putem sa te ajutam sa iei o decizie corecta privind masina de tipar de care ai nevoie. Daca ai deja o masina de tipar flexo cheama-ne pentru evaluare si sa iti oferim solutia optima de imprimare.
Flexo House pune la dispozitia clientilor clisee digitale de test specifice fiecarei masini de tipar. Prin utilizarea aparatelor de masura, a densitatii cernelurilor utilizate de client pecum si a unui program specializat de stabilire a unei curbe de compensare a dot gain-ului, particular fiecarui client va oferim solutia cea mai buna de tipar.

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/7166/2003
CUI: 15466719
Adresă: Str. Iosifesti 2e Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide