Premium

Rottaprint

Descriere companie:

Istoria Rottaprint a început în iulie 1991, când cei trei fondatori: Arnella Nechita-Rotta, Cristi Nechita-Rotta și Melania Rotta au pus bazele unei afaceri de familie, cu un prim utilaj instalat într-un spațiu de doar 20 mp din locuința lor. Am pornit la drum cu scopul de fi cei mai buni și ne caracterizează profesionalismul și perseverența. Am făcut din inovație o prioritate și am investit constant în cele mai noi tehnologii, construind parteneriate durabile, bazate pe încredere și devotament. Astăzi, Rottaprint este una dintre cele mai importante companii din industria tiparului etichetelor autoadezive și a ambalajelor flexibile din țară. Sediul central și centrul de producție se află în comuna Apahida, județul Cluj.

Investim constant în oameni și tehnologii

Credem cu tărie că tehnologia deservește oamenii și nu invers. De aceea, investim în permanență în noi tehnologii care să permită echipei de profesioniști Rottaprint identificarea celor mai creative soluții pentru nevoile clienților noștri.

Odată cu dezvoltarea activității noastre, tehnologiile și utilajele pe care le folosim au evoluat de la echipamente care tipăreau în trei culori, la un parc de utilaje de tipar și finisare complex, actualizat permanent și aliniat la ultimele standarde tehnologice. Datorită capacităților de producție, a investițiilor în oameni și tehnologie, produsele Rottaprint sunt astăzi distribuite pe trei continente: Europa, Asia și SUA.

Portofoliu complex de produse

Fiecare nevoie are o soluție. Ne plac provocările, pentru că ne ajută să progresăm. Investițiile în noile tehnologii se reflectă atât în calitatea produselor pe care le livrăm, cât și în dezvoltarea portofoliului de produse. Punem întotdeauna calitatea pe primul loc și nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Suntem mai mult decât un furnizor, suntem un partener de încredere pentru afacerea ta.

Propriul Sistem de Management Kaizen

Îmbunătățirea și dezvoltarea constantă ne-au adus stabilitatea în piață și ne-au ajutat să devenim compania de astăzi. În 2013, am început să implementăm propriul nostru sistem de Management Kaizen, care ne-a oferit structura și procesele ideale de lucru pentru a ajunge la următorul nivel de dezvoltare. Ca urmare, în 2015, am fost onorați să obținem locul II la Premiile Kaizen România. Premiul se acordă companiilor care se remarcă prin dezvoltarea permanentă a oamenilor, proceselor și sistemelor care sunt integrate în procesele de funcționare.

Performanță certificată internațional

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/1663/1994
CUI: RO 7096283
Adresă: Localitatea Apahida, str. Libertatii, nr. 295, cod 407035, Judet Cluj
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide